Банк, який не підвів навіть у перші дні війни

Я є клієнтом ProCredit Bank з 2020 року й можу впевнено сказати — це один із найнадійніших банків в Україні.

Особливо я це відчув у перші дні повномасштабного вторгнення. Пам’ятаю, як стояв на касі в супермаркеті: картки інших банків у людей не працювали, а моя картка ProCredit Bank — працювала. Саме завдяки цьому я зміг купити продукти в той складний момент.

За всі роки користування у мене жодного разу не виникало серйозних проблем із банком. Обслуговування завжди на високому рівні, а колектив — уважний, професійний і готовий допомогти.

Окрема подяка моєму персональному менеджеру Ірині Захаревич — дуже компетентна, оперативна й клієнтоорієнтована спеціалістка. Усі питання вирішуються швидко та чітко.

Недаремно ProCredit Bank називають банком розумних людей. Це дійсно банк, якому можна довіряти.
Прокредит Банк
Дуже дякуємо за приємні слова! Ми завжди стараємося бути надійною опорою для наших клієнтів, а такі відгуки мотивують прикладати до цього ще більше зусиль. Обов'язково передамо Ваші слова подяки Ірині. Цінуємо, що Ви з нами!
Минфин
Ответ администратора
Відгук зараховано (на 20.02.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Курс валют в Прокредит Банке

EUR 50 50.95

Курс валют в Прокредит Банке

EUR 50 50.95
Главная / Банки Украины 🏦 / Прокредит Банк 💰 / Отзывы о Прокредит Банке 📝 / Банк, який не підвів навіть у перші дні війни