Дуже посередня підтримка, UI інтернет банкінгу та послуги
Курс валют в Прокредит Банке
Якість продуктів: низька
Якість підтримки: жахлива
Нав’язування послуг: є
Дизайн застосунку: жахливий
Коли завершився мій з/п проєкт і настав час закривати платинову картку, проконсультувався у служби підтримки щодо алгоритму.
Запевнили, що це no-brainer, просто залишаєш на рахунку 0 та дзвониш щодо закриття по телефону.
Все так і зробив — отримав останній депозит, оплатив послугу, а залишок грошей перекинув на інший банк.
Але тут з’явилися проблеми — остання транзакція повисла на рахунку, тож:
1. Закрити рахунок так просто я вже не зміг
2. Перевести на безкоштовну картку я вже не міг
Вважаю роботу служби підтримки абсолютно непрофесійною — пообіцяли та не виконали.
Банк не рекомендую ще й по іншим причинам: відділень банку в Україні обмаль, застосунок банку потребує покращень, і це єдина картка, яка в продовж двох років користування сама ДВІЧІ розмагнітилася та десь через місяць відійшла.
Списання коштів за операціями з картками здійснюється відповідно до правил платіжної системи Visa — протягом 30 днів з дати операції. Поки сума не списана остаточно (а лише заблокована), рахунок не може бути закритий.
Зміна тарифного пакета (Classic / Platinum / Infinite) можлива до 1 числа місяця, при цьому нові умови починають діяти з наступного місяця після подання запиту.
У разі розмагнічення картки банк безкоштовно здійснює її перевипуск. Також клієнти можуть користуватися картками через Apple Pay та Google Pay без прив’язки до пластику.
Ми запустили нову версію мобільного застосунку та поступово розширюємо його функціональність. Паралельно більшість банківських операцій доступні дистанційно, тому розгалужена мережа відділень не є необхідною.
Будемо вдячні, якщо ви залишите контактні дані — ми зв’яжемося з вами та допоможемо знайти оптимальне рішення.