Іпотека вторинного житла
Курс валют в Прокредит Банке
USD | 41 | 41.6 |
Тому раджу банку дещо попрацювати над рекламою в інтернеті :)
За допомогою форми на сайті залишив заяву на отримання кредиту і вже наступного дня зі мною зв’язалися і ми почали працювати. Щодо термінів, то від часу мого першого звернення в банк і до видачі кредиту пройшло 2 тижні, тобто досить швидко, бо іноді виникали затримки не з вини банку. Щодо умов, то досить лояльні у порівнянні з іншими банками, відсоткова ставка нижча за інші банки (у мене 11%), з додаткових комісій — 1% від вартості житла комісія банку + 500 грн., страхування житла (були запропоновані різні страхові компанії з яких можна було обирати, я обрав найдешевший варіант) — 0,1% вартості кредиту, послуги нотаріуса з оформлення іпотеки.
Мій менеджер — Очіченко Алла, їй особлива вдячність, завжди була на зв’язку, завжди ввічливо, оперативно і зрозуміло відповідала на усі мої питання (а їх, як розумієте було дуже багато). Багато в чому саме завдяки їй взяв кредит у цьому банку.
Зважаючи на все вище сказане, дуже рекомендую цей банк усім.
Сергію, дякуємо за щирий та розгорнутий відгук. Нам приємно долучатися до появи ще однієї домівки — від першого знайомства до відповідей на всі ваші питання.
Вашу пораду також врахуємо :)