термінал не зарахував 500грн
Терминал «увидел» все купюры и написал сумму зачисления?
- Марія Шевців
- 12 апреля 2016, 13:27
Да увидел все. слева написано было 3330грн
потом ниже комисия
и должно засчитать 3313.35 засчитано на карту. а пришло 2815 с копейками.
а они мне говорят что с результатимы инкасации лишних денег нет. конечно их не будет потому что банкомат все увидел!
потом ниже комисия
и должно засчитать 3313.35 засчитано на карту. а пришло 2815 с копейками.
- Ответ банка
- PrivatBankQM
- 9 апреля 2016, 9:30
Шановний Автор!
Надішліть, будь ласка, на help@pb.ua деталі ситуації, що склалася, а також контактні дані, зазначивши посилання на відгук, щоб ми могли надати детальнішу консультацію та вирішити питання, які виникли.
З повагою, ПриватБанк.
З повагою, ПриватБанк.
- Марія Шевців
- 12 апреля 2016, 13:53
Написала.
Никого не напрягает что в нарушении всех норм и правил, приватбанк операции с наличными проводит без выдачи чека/квитанции/документа подтверждающего. все эти смс и прочая фигня это не документ, это же полный п…
USD | 41 | 41.6 |
чек термінал не видав. смс на тел теж не прийшло. я пеервірила через приват 24 а там зараховано 2815.85грн! а куди ділись ще 500грн? чоловік зразу пішов до начальниці банку, вона сказала що нічого не може зробити, вони таким не займаються і сказали дзвонити по тел 3700. я зразу написала в онлайн чат. там мені працівники випитали усі подробиці і подали заявку на повернення. сказали що термінал міг не зарахувати якусь купюру бо поповнювала 6 купюрами по 500грн, через 1.5доби приходить смс що факт збою не виявлено і у поверненні відмовлено. сьогодні 8.04 я дзвонила в банк 3 рази. перший раз заявку дали повторно через пів години прийшлосмс з 2 відмовою.дзвоню 2 раз уже інша дівчина каже що попередні 2заявки були неправльно подані. вона подала 3 заявку, але і тут через годину приходить смс з відмовою. я дзвоню 3 раз… тепер мені кажуть що відмова приходить по результатам інкасації. бо перераховували гроші і лишніх 500грн не виявлено!
нібито подала заявку на службове розслідування і сказала що сумнівається що там якось допоможуть! Сказали відповідь мені чекати від 2 днів до місяця! мені що тепер протсо дарувати 500грн банку? невже важко перевірити що скільки купюр було покладено у той час.я дуже сумніваюсь що в один і той момент кілька людей поповнювало підряд 6 купюрами по 500грн! чи навіть по камерах спостереження подивитись?
працівники банку відфутболюють дзвонити бо вони ніпричому. а тут дзвониш по кілька разів заявки приймають а результату нема!