Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ПриватБанк заблокував рахунок!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Денис Шеремета 22 марта 2016, 13:15
17.03.2016 мені була нарахована заробітня плата. 18.03.2016 я хотів розрахуватися картою через термінал на АЗС, але не зміг — термінал видав «відмову». Після чого я, нічого не розуміючи, пішов до банкомату, спробував зняти готівку — і знову не вдалось — «перевищений ліміт операціїї...». Дзвоню 3700 і дізнаюся, що моя карта тимчасово заблокована. Оператор говорить: "є інформація, що дані по вашій карті могли бути передані третім особам...". Вже в чаті приват24 дізнаюся, що на мене поступила скарга і моя заявка буде розглянута службою безпеки ПриватБанку в порядку черги. Також він повідомив, що карта заблокована від 13.03.2016. Комерційною діяльністю не займаюся, і за останні два місяці, окрім нарахування заробітньої плати від міської ради (працюю в державній гімназії) мені на карту поступило два перекази на 24.38 грн. (3.03.16 повернення боргу) і 296.51 грн. (29.02.16 продав колекцію дисків з аудіо через OLX). Ніхто з операторів не може мені повідомити конкретно на підставі чого карту заблоковано. Кажуть чекати дзвінка з СБ банку, хоча сьогодні вже 10-й день блокування і ніхто не дзвонить. Тим більше, 6 днів я не можу користуватися ВЛАСНОЮ ОФІЦІЙНОЮ ДЕРЖАВНОЮ заробітньою платнею.

Є питання до представників банку:

— на підставі якого закону/документи/постанови і т.д. мій рахунок заблоковано більш як на два дні?

— чому ви не попереджуєте про блокування? (я б за 4 дні відкрив рахунок взагалі в іншому банку і змінив реквізити нарахування в бухгалтерії)

— якщо дійсно є підозри чи сумніви про кошти на рахунку, то блокуйте тільки ту суму, яка фігурує у заявці!!!

Комментарии - 5

+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
22 марта 2016, 14:08
#
Денисе, доброго дня!
Нам складно прокоментувати ситуацію, що склалася, так як зазначених даних недостатньо, щоб ідентифікувати Вас як клієнта. Направте, будь ласка, на help@pb.ua номер карти і Ваші контактні дані, вказавши посилання на відгук. З повагою, ПриватБанк
+
0
Денис Шеремета
Денис Шеремета
22 марта 2016, 15:03
#
Шеремета Денис Віталійович
6762 4683 **** 7117
+3809663**551
+
+23
sanch ☺
sanch ☺
22 марта 2016, 14:59
#
Для начала Вам нужно разобраться, банк приостановил операции по счету или ограничил лимиты и приостановил операции с использованием пластиковых карт. Желательно получить от банка письменный, официальный ответ.
По Вашим вопросам:
1.1 Согласно п. 12 и 14, раздела 6 Постановления НБУ № 705 банк имеет право приостановить операции с использованием электронных платежных средств.
1.2 Может приостановить операции по счету на срок до 2 рабочих дней, при подозрениях в легализации и отмывании доходов, согласно ст. 15 и ст. 16 ЗУ «Про предотвращение и противодействию легализации...». В этом случаи банк обязан уведомить НБУ и специально уполномоченный орган.
1.3 Согласно ст. 59 ЗУ «Про банки и банковскую деятельность», наложен ареста на операции по счету — банк обязан иметь соответствующий документ от исполнительного органа.
2.1 Согласно Положению НБУ № 705 — банк обязан уведомить об этом, в договоре должно быть указанно каким образом. К примеру надпись на заборе.
+
+23
sanch ☺
sanch ☺
22 марта 2016, 15:03
#
2.2 Если 1.2 и 1.3, то банк бы сразу Вам об этом заявил.
3 Проще заблокировать всю сумму, ведь банк тогда сможет пользоваться ей пока будете доказывать, что Вы не верблюд. Кроме того, Вы будете согласны на все, тут Вам можно и страховку и новый счет открыть и за справки деньги стянуть…

Следует еще отметить раздел 6 постановления НБУ № 705
«10. Банк зобов'язаний розглядати заяви (повідомлення) користувача, що стосуються використання електронного платіжного засобу або незавершеного переказу, ініційованого з його допомогою, надати користувачу можливість одержувати інформацію про хід розгляду заяви (повідомлення) і повідомляти в письмовій формі про результати розгляду заяви (повідомлення) у строк, установлений договором, але не більше строку, передбаченого Законом України „Про звернення громадян“.»
+
+35
sanch ☺
sanch ☺
22 марта 2016, 15:06
#
Избегайте получение доп. средств на счета открытые под з/п, как и получать средства с продажи на любые счета открытые физ. лицом. Или выберете другой банк, они более лояльны к своим клиентам.

Не забудьте написать заявление на поучении з/п на другие реквизиты в другом банке — Ваше право выбора, гарантированное Вам ЗУ «про оплату труда».
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Все курсы банка