Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Приват Банк кидает на деньги !!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
25071991alex 27 ноября 2014, 20:47
24.11.2014 Мне выслали свифт перевод из Дании 100 евро. Приват банк мне сообщил что комисия будет являться 0.5 %А СОДРАЛИ 8 % и я получил 92 евро на счет. Тут-же они мне штрафов напридумывали так как я проживаю в Луганске, а в связи с тем что в Украине ситуация дистабилизирована то Приват Банк считает обычных граждан как за лохов. Обращаюсь ко всем гражданам избегайте сотрудничества с ПриватБанком. Это уже не тот ПриватБанк который был раньше после того как было обьявлено АТО, Приват банк начал лихие 90-е.
Приватбанк
Ответ банка
28 ноября 2014, 16:12
Шановний Клієнт!

На Ваше звернення щодо вимоги надати роз`яснення стосовно розміру суми комісії, утриманої з зарахованого з-за кордону SWIFT-переказу на Ваше ім’я, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (надалі — Банк) повідомляє наступне.
Вами було отримано переказ за допомогою міжнародного SWIFТ-переказу.
В якості підтвердження SWIFТ- переказу на Ваш E-mail Банком було відправлено SWIFT-протокол із зазначенням реквізитів, за якими був зарахований SWIFТ-переказ, та комісій, знятих з суми платежу.
Маємо звернути Вашу увагу, що при здійснені переказів на користь фізичних осіб Банк керується Правилами здійснення за межі України та в Україні переказів фізичних осіб за поточними валютними неторговельними операціями та їх виплати в Україні, затверджених постановою Правління Національного банку України 29.12.2007 № 496 (надалі — Правила), які чинні з 12.02.2008р. Дані правила регулюють порядок отримання переказів фізичними особами — резидентами і нерезидентами в межах України та з-за кордону.
Так, при відправці SWIFT-переказу, в разі якщо відправник переказу не обрав тип комісії самостійно, банк відправник встановлює тип комісії на свій розгляд в залежності від внутрішньої політики банку. В тому ж разі коли відправник бажає окремо визначити тип комісії, йому необхідно вибрати потрібний тип з наведених нижче:
тип OUR — комісію по платежу сплачує відправник.
тип SHA — витрати на стороні відправника платежу віднесені на рахунок відправника, витрати на стороні одержувача платежу повинні бути віднесені на рахунок одержувача.
тип BEN — всі витрати по платежу несе одержувач.
тип FUL — в рамках типу OUR — якщо валюта платежу USD і клієнту необхідно, щоб сума платежу дійшла цілком, але при цьому комісія Банку за виконання платежу буде вище, ніж при виборі інших опцій і стягується згідно з тарифами Банку.
Вищевикладена інформація оприлюднена та є загальнодоступною на офіційному сайті ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» www.privatbank.ua у мережі Інтернет, у розділі «Приватним особам

Комментарии - 8

+
0
hopr
hopr
27 ноября 2014, 21:27
#
А какие штрафы, очень интересно?
+
+1
25071991alex
25071991alex
28 ноября 2014, 13:32
#
Штрафы были в сумме 500 грн и плюс 100 грн в то время как у меня всего лимит кредитной карты составляет 600 грн. Я утратил работу как сотни тысяч людей Донбасса. Но ПриватБанк занял позицию с которой сыпят соль на рану.
+
0
hopr
hopr
28 ноября 2014, 18:38
#
Понятно. спасибо, а то у сам тоже из Донбасса. А кредиткой в такое время плохое, лучше избегать пользоватся… а то проблем неразгребешься
+
0
25071991alex
25071991alex
28 ноября 2014, 13:27
#
Могу предоставить любые факты по поводу того что Приват Банк забрал 8% от международного перивода в то время как ПриватБанк должен был снять 0.5 % им же заявленные. Также хочу еще отметить что ПриватБанк себе раньше такого не позволял но теперь когда на Донбассе проходит АТО то ПриватБанк пользуеться моментом в дистабилизированой стране… Вто время как город Луганск и Донецк обстреливали с тяжелой артиллерии после чего прекратили свою работу сотни заводов и предприятий, когда люди остались без работы Приват Банк спокойно себе начислял штрафы на людей Донбасса. Раньше ПриватБанк был очень хороший банк и я ним всегда пользовался, и меня все устраивало. Надеюсь что все измениться в лучшую сторону и Приват Банк осознает насколько тяжело было Луганску пережить войну.
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
28 ноября 2014, 16:14
#
Продовження відповіді

— платежі та перекази» (http://privatbank.ua/ua/pay/).
Можливо обраний відправником тип комісії передбачає зняття комісії банком з одержувача платежу, відправник заплатив тільки комісію банку відправника. Крім того, при переведенні грошових коштів банком — відправником був задіяний банк – кореспондент.
Комісія банка-кореспондента залежить від мережі кореспондентських відносин, яка є у банку-відправника, умов користування кореспондентським рахунком та від встановленої політики ціноутворення за користування рахунками, також залежить від країни, з якої та в яку переказуються кошти.
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
28 ноября 2014, 16:14
#
Продовження відповіді

Вважаємо, що комісія, яку було утримано Банком із суми переказу, є комісією банка-кореспондента, якого обрав банк-відправник переказу платежу та який повинен був повідомити про розмір комісії відправника.

З повагою, ПриватБанк.
+
0
Dmitrik7
Dmitrik7
28 ноября 2014, 16:53
#
Скорее всего Луганск уже не тот. А банк нормальный.
+
0
hopr
hopr
28 ноября 2014, 18:36
#
Причем тут Луганск? если идет речь о клиенте и обязанностях банка перед ним
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.1 46.1
USD 40.85 41.45
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 45.1 46.1
USD 40.85 41.45
Все курсы банка