Хочу відкрити рахунок в Приватбанку. Вже прийшов оформляти карточку, і коли почав розпитувати, дізнався, що до карточки «Для виплат» в додаток йде кредитна картка «Універсальна». Мені не потрбіно універсальної! Мені потрібна просто картка «для виплат» і все. Що в такому випадку робити? Писати зразу заяву на відмову? ПІсля написання відмови працівник банку має перед моїми очима знищити цю картку чи як? Хтось стикався із цим?

Універсальна — це кредитка. А я кредитів в любому їх виді не люблю. Не хочу переживати в майбутньому, що Приват мені «намалює» якийсь уявний кредит, навіть якщо я не буду користуватися цією карточкою.
Приватбанк
Шановний клієнте, добрий ранок!
Дякуємо за звернення!
Хочемо звернути увагу, що оформити карту для виплат можливо без карти Універсальна. Для цього, досить звернутися до керівника відділення.
З повагою, ПриватБанк

18 ноября 2014, 9:28
Я отказалась и все — никто ничего не навязывал.
18 ноября 2014, 10:54
А вчора мені їхня менеджер довго пояснювала, що вони йдуть дві разом і картку Універсальну просто потрібно тримати вдома. Вона мусить бути
18 ноября 2014, 10:53
Дуже дякую за оперативну відповідь.
18 ноября 2014, 11:43
Мне навязали кредитку. Пришлось брать. Я не использую её (даже не активирована), но регулярно получаю звонки от Привата. Они настойчиво рекомендуют пользоваться…
18 ноября 2014, 11:47
Ну і я про це=) Ні з котрим банком не хочу мати ніяких кредитних зобовязень, навіть неактивних… В наш час це геморой… Краще пів року потерпіти і наскладати на щось гроші, ніж брати кредит
18 ноября 2014, 11:50
Поддерживаю!!!
18 ноября 2014, 18:46
А мені видали універсальну з нульовим лімітом на кредит, наскільки я розумію працює як дебетна карточка. Поки, що не бачу проблем з банком. Сказали, що користування безплатне. Вона була потрібна для поповнення валютної. Чи може хтось знає про підводні камені цього?
19 ноября 2014, 11:51
Нет никаких подводных камней. Я такие карты просто закрываю через приват24 и все, когда они не нужны больше
24 ноября 2014, 14:02
Спасибо за ответ!

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Хочу оформити картку для виплат, але не хочу в «подарунок» карточки Універсальна. Що робити?