Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Надійність карток

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
krago 7 октября 2014, 16:51
Раніше думав, що тримати гроші на картці Приватбанку надійніше ніж в кишені. А тепер переконаний, що картка страшна штука. Достатньо розрахуватись в магазині карткою, і все можна лишитись всього, навіть того що не мав, адже продавець взяв картку. Через Приват 24 “шахраї” можуть зняти з чужої картки кошти, відктрити кредитну лінію і т.д. не треба “пін”-кодів, СМС підтведжень.
Служба безпеки банку каже, що самі виноваті, і нічого зробити не може. Кошти списуються з рахунку дзвониш до них щоб зупинити платежі, кажуть що зупинять в неділю, у понеділок зранку вже грошей немає на картці.

Щоб самому зробити операції потрібно СМС підтвердження, а їм цього не треба.
Якщо в п'ятницю ввечері робив перевод грошей, після 17:00, то попали на рахунок тільки в понеділок після 17:00. А тут за 7 хв. вже прошли платежі в неділю.
Висновок: або Приват 24 з картками Приватбанку супер не надійна система, або цими махінаціями займають ті хто працює в банку.

PS. Коли звернулись в Національний банк України про захист коштів. Там тільки сміються: “знайшли надійний банк, до нас вже років чотири двері не зачиняються від клієнтів Приватбанку”
Приватбанк
Ответ банка
8 октября 2014, 9:54
Шановний Клієнт!

Як усередині банку так і за його межами ми дотримуємося політики нульової терпимості до шахрайства і використовуємо весь арсенал заходів щодо запобігання крадіжки коштів наших клієнтів. Але схеми шахрайства, на жаль, постійно удосконалюються, тому ми просимо всіх наших клієнтів бути дуже уважними при проведенні банківських операцій, щоб не стати жертвами шахраїв.
Ніяких дій в банкоматі, для підтвердження зарахування коштів на Вашу карту / рахунок, проводити не потрібно.
Дозвольте нагадати, що ПриватБанк не робить дзвінки і не відправляє повідомлення, в яких просить клієнтів вказати номер банківської карти, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код Вашої карти, пароль в Приват24. Також будьте пильні, якщо Вас приходять SMS невідомого авторства з проханням відправити отриманий код або дивний набір команд на другий номер.
Швидше за все, це шахрайство. Не розголошуйте зміст одержаної Вами SMS — повідомлення третім особам.
Рекомендуємо ознайомитися з правилами безпеки на сайті privatbank.ua/safeness/.

Якщо у Вас залишились невирішені питання, дозвольте нам розглянути їх і допомогти. Направте, будь ласка, опис ситуації на help@pb.ua, вказавши посилання на відгук і контактні дані, щоб ми могли перевірити інформацію і вирішити питання.

З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 4

+
0
Anna Melnichenko
Anna Melnichenko
7 октября 2014, 18:52
#
Не совсем понимаю…
что бы в приват24 зайти надо пароль с телефона… Что бы на чужой счет деньги отправить то в 70% случаев требует пароль с телефона. Иногда если перед этим уже делала платежки то без пароля проходят.
У меня внутренние платежки сразу проходят.
+
0
krago
krago
7 октября 2014, 20:27
#
Я так тоже думав, а от щоб в пенсіонера який ніколи не був зареєстрований в приват 24 забрати 8 000 грн. Виявляється не потрібно смс. Валюту рік тому до майдану без смс не продавали. Як це пояснити?
То повторюсь
Висновок: або Приват 24 з картками Приватбанку супер не надійна система, або цими махінаціями займають ті хто працює в банку.
+
0
777katerina
777katerina
7 октября 2014, 22:23
#
П24 самый защищенный ресурс среди всех клиент банков Украины. без предоставления информации никто вас не зарегистрирует и деньги никуда не уйдут. вспоминайте кому и что говорили.«Валюту рік тому до майдану без смс не продавали. Як це пояснити?» = вообще не понятно к чему это…
+
0
krago
krago
7 октября 2014, 23:28
#
В цьому році валюти в приваті не купляв, не знаю як зараз а раніше щоб купити валюту в приваті треба було мати при собі карточку привата та мобільний. Дружина не мала карточки привата і їй не продали, це було в минулому році, коли на Україні був спокій і долар по 8,20 спокійно можна було купити у всіх банках та обмінниках.

а П24 зареєстрували і без мобільного. Я пробував в мене без смс не получилось. Хоча працівники банку стведжують що відповіді на смс були. В МТС стержують що дубль сімки не випускався.

Так що про «П24 самый защищенный ресурс среди всех клиент банков Украины», розказуйте діткам в дитсадку, а карточка привата в кармані це міна сповільненої дії, не знаєш що завтра буде. В мене тоже ще і копійки не пропало, користувався П24 років п'ять. Але якщо в старшої людини яка не знає що таке П24, живе в селі без Інтернету і не знає як прочитали смс, в неділю появився П24 і через 7 хв пропали кошти і в телефоні немає смс про П24.
Ладно всі розумні, але завтра так можуть до кожного зайти в П24, створити чи збільшити кредитний ліміт і переслати кошти про які навіть не чули на інший рахунок, в мене при цьому попросило смс, а виявляється може і не попросити смс, але пітверження на дію буде.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка