ПриватБанк НАЙКРАЩИЙ банк України

Сервіс банку зручний та доступний, кошти з депозитів банк повертає вчасно не має значення в якій валюті був депозит, повертають його на вимогу клієнта. І хоча є у відділенні черги, але забрати свої гроші можна гарантовано. Система Приват 24 є надзвичайно зрозумілою і доступною навіть для людей пенсійного віку. Платежі можна провести без затримок в автоматичному режимі, а як зручно користуватися регулярними платежами, які списуються у визначений день, їх можна легко призупинити і відновити, долучити до них альтернативну картку, визначити ліміт списання коштів для платежів по заборгованості. БУЛО Б ДУЖЕ ДОБРЕ І ЗРУЧНО ВСТАНОВЛЮВАТИ НЕ ТІЛЬКИ ДЕНЬ СПИСАННЯ РЕГУЛЯРНОГО ПЛАТЕЖА, АЛЕ І ГОДИНУ КОЛИ ВІН БУДЕ СПИСАНИЙ. Наприклад 20 число кожного місяця о 8 годині 30 хвилин. Клієнт знає коли на карту протягом дня поступлять кошти і йому зручно буде завбачливо встановити годину коли буде знятий регулярний платіж. Я думаю, що технічно це можна встановити. Взагалі дякуємо за обслуговування!
Приватбанк
Богдан, добрий день!
Раді, що наша робота спонукала Вас написати позитивний відгук. Впевнені, що Ви ще не раз зможете відзначити позитивні моменти в роботі з нами!
При цьому Ваше зауваження не залишиться непоміченим і буде прийнято до уваги. Окремо зауважимо, всі свої пропозиції, Ви можете залишати на нашому офіційному сайті www.pb.ua/, в розділі «Питання? Скарги? Пропозиції?».
Задоволений клієнт — мета роботи банку і ми щодня намагаємося вдосконалювати наш сервіс і покращувати якість обслуговування для досягнення цього результату.
З повагою, ПриватБанк

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / ПриватБанк НАЙКРАЩИЙ банк України