кредитний ліміт, розрочка
Ніколи не користувався кредитами, розстрочкою, оплата частинами і т.д. взагалі тримаю ці опції на 0, про всяк випадок, але недавно перевірив який кредитний ліміт має моя карта. Виявляється всі перераховані продукти банку мені недоступні без пояснень. Чат бот у месенджерах просто ігнорує, чат Приват24 пише покращуйте кредитну історію яка скінчилася більше 10 років тому коли закрив іпотеку одним платежем. Зараз у Приватбанку маю карту Універсальну, Пенсійну, рахунок ФОП і цього замало щоб була історія. Дивує навіть не те що банк щось таке має проти того щоб мене кредитувати, а те що навіть причини дізнатися неможливо, повне ігнорування і автовідповідач в якості спеціалістів
- Недорого Отзывы
- 9 октября 2026, 15:18
ТАК РАДУЙСЯ ЧТО НЕ ДАЮТ
Вся беда в том, что банки переводят многие процедуры в автоматический режим. Каждый банк составляет программу и уже программа оценивает вас как кредитора.
Было дело в 2010 году где-то. Был такой банк Дельта. У меня чистая кредитная история, депозит в банке Дельта, белая зарплата. А кредитный лимит программа Дельты не одобряет. Категорически. Сами операционисты Дельты удивлялись и ничего не могли сделать.
Наступает эпоха цифры. И может уже скоро любого гражданина могут ущемить в правах и никакой суд никакой прокурор не смогу исправить ситуацию. А программисты и разработчики алгоритмов не несут никакой отвественности. Это просто беда.