Маю проблему з Приват банком

Доброго ранку!

Я був клієнтом Приватбанку приблизно 10 років. У квітні цього року банк розірвав зі мною договір (тому що я отримав 10.000 грн кількома переводами і не зміг надати документи).
Я мав три рахунки: World elit, Black edition та віртуальний доларовий.
На World elit у мене був кредит у розмірі 42.000 (станом на квітень).
На Black edition я мав власні кошти у розмірі 20.000 (станом на квітень).
До того як розірвати договір, мої рахунки були заблоковані. Тоді я ще мав особистого банкіра. Разом з нею я писав листи керівництву з проханням розблокувати рахунки. Відповіді не надійшло (повна тиша) і я вирішив закрити кредит і не чекати розірвання договору (вже тоді розумів що так станеться). Я подав заявку у віп-обсуговування (особистому банкіру) через затосунок Приват24 з проханням перевести власні кошти з картки Black edition на World elit, щоб закрити половину кредиту. Цього не було зроблено, а банкір не змогла пояснити чому, повідомивши що центральний офіс мовчить.
Після цього мені закрили доступ у Приват24 і надіслали листа на пошту з повідомленням про розірвання договору. В цьому листі також повідомлялось, що робити якщо залишились власні кошти на рахунках. Але жоден з перелічених варіантів мені не підходив. Я написав листа у відповідь але мені прийшла згенерована відповідь що я маю звертатись до колцентру так як моє обслуговування у банку обмежено.
Я намагався дзвонити але дзвінки не проходять. Не знаю, може тут блокують (живу в Індонезіі з 2021 року), може там… Зрозуміло, що прийти у відділення не можу. Я писав листи на такі імейли: privatbank@pbank.dp.ua, vip@pb.ua, та info@pb.ua. Відповіді або немає, або мені знову повідомляють що я не є їхнім клієнтом і мені потрібно звернутись у відділення чи колцентр. Чат бот у телеграм також мовчить.
Нещодавно мені надійшов лист з нагадуванням про оплату обов’язкової суми. І я ніби готовий заплатити але у повідомленні не вказаний номер картки, а лише 5523**31. А я не пам’ятаю номер картки, він ніде не записаний і пластикової у мене не було — користувався нею тільки онлайн. У виписці яку я замовляв ще у квітні також номер не прописаний повністю…
Я почав шукати будь-які варіанти як зв’язатись з банком. Знайшов їх у фейсбуці, написав. Вони дали мені імеіл на який потрібно писати — cancelyaria@privatbank.ua. Зворотнім листом банк повідомив мені що моє питання буде розглянуто протягом місяця. Відповідь надійшла але все що вони повідомили так це те що і завжди — звертайтеся в колцентр, приват24 або у відділення.
У липні мені надійшов лист від банку де мене проінформували що мою справу передано колекторам ТОВ «Укрборг». Наступного дня я сам їм написав, що маю бажання закрити питання але не маю зворотнього зв’язку з банком, не знаю на який рахунок відправляти гроші і як контролювати процес бо немаю доступу в приват24. Вони відповіли і дали детальні інструкції. Колекторська компанія виявилась більш клієнторієнтованою і вела зі мною діалог, чого не скажеш про «контору» приватбанк. Я почав потроху гасити кредит. Я відправляв гроші, потім їм квитанцію яку вони фіксували.
В цю суботу я відправив платіж та квитанцію але колектори повідомили мене що мою справу було відізвано і тепер я маю звертатись до кредитора. Тобто знову до приватбанку. І це знову глухий кут.
Підсумовуючи:
1. Банк не дає зворотнього зв’язку. Імейли або мовчать або відправляють в колцентр/відділення. Телеграм бот мовчить.
2. Доступ у приват24 заблоковано і я не маю можливості контролювати процес погашення.
3. Я не можу погасити половину боргу власними коштами з другого рахунку або вивести власні кошти в інший банк тому що це неможливо зробити онлайн.
4. Як повернутися до колекторів?! Хочу до колекторів!

Я планую подавати скаргу у НБУ але не дуже вірю у те що це допоможе. Та і спершу хотілося б почути поради від шановного товариства.

Дякую за допомогу!