Хочу залишити скаргу на абсолютно негнучку, шкідливу та абсурдну політику ПриватБанку, а також на повну бездіяльність мого персонального банкіра.Моїй дитині виповнилося 14 років. Ми вчасно, ще 8 серпня 2026 року, подали всі документи на оформлення першого паспорта (ID-картки) у підрозділ ДМС. Проте зараз в Україні триває загальнонаціональний технічний збій: Поліграфкомбінат «Україна» тимчасово призупинив або критично затримує друк саме безкоштовних первинних ID-карток для підлітків (закордонні паспорти при цьому друкуються). Державна міграційна служба офіційно та письмово визнає цю проблему — бланки просто не виготовляються вчасно, строки у 20 робочих днів давно порушено, а 2 вересня статус моєї заяви на сайті ДМС взагалі «відкотився» на крок назад через технічну помилку системи персоналізації.Замість того, щоб увійти в становище під час форс-мажору, ПриватБанк влаштував справжній психологічний терор. Щодня дитині та мені у додаток Приват24, в SMS та на електронну пошту приходять погрози про негайне блокування рахунків через відсутність паспорта.Я неодноразово писала в чат підтримки — там стандартні відписки у стилі «не звертайте уваги». Мій ПЕРСОНАЛЬНИЙ БАНКІР взагалі повністю проігнорувала моє офіційне звернення і просто мовчить! Слова операторів до справи не підшиєш, а автоматична система банку заблокує картки, як тільки настане дедлайн. Банк вимагає «корінець заяви», який у локальному відділенні ДМС нам просто фізично не видали на руки при прийомі, а щоб поїхати за ним зараз, я маю витратити понад 1000 гривень на дорогу, оскільки ми перебуваємо у Львові.Чому через збій на державному Поліграфкомбінаті державний ПриватБанк карає та залякує дитину-клієнта? Чому жива підтримка та персональний банкір не можуть вручну встановити статус «Очікування документа» на 30−65 днів, маючи всі докази затримки з сайту ДМС? Вимагаю від керівництва банку негайно втрутитися в ситуацію, зупинити автоматичний спам із погрозами та продовжити термін актуалізації даних для моєї дитини без блокування рахунків! Якщо ситуація залишиться без розгляду буде подано скаргу до Національного банку України (НБУ).

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Шантаж та погрози блокування рахунків 14-річної дитини та матері під час загальнонаціонального збою ДМС. Ігнорування від персонального банкіра.