Керівник ПриватБанку по єОселі для ЗСУ відкрито визнав: «Ми не зобов’язані слідувати закону, йдіть в Ощадбанк».
«Ось як державний ПриватБанк „допомагає“ військовим за програмою єОселя. Я діючий військовий, УБД та ВПО з Донецької області. Два тижні футболу від менеджера Євгена Яковлєва (0990310***), повний ігнор на 7 днів від Дмитра Проценка (0936584***), який заявив, що військовий без пари — це ризик. Фінал історії: розмова з керівником кредитного відділу Віталієм Гавриленком (0688149***). На моє запитання: „Якщо я сьогодні одружуся і завтра надам свідоцтво, кредит буде погоджено і інших перепон немає?“, він відповів: „Так, в такому разі все було би добре“. Тобто за доходами та майном все ідеально, відмова ТІЛЬКИ через сімейний стан! Коли я зажадав дотримання Постанови КМУ № 856, Гавриленко заявив: „Ми спираємось на закон, але ми не зобов’язані слідувати йому, наш банк опирається на внутрішні свої нормативні документи“. Після чого керівник банку прямо порадив мені йти в Ощадбанк або Укргазбанк. На моє питання: „Тобто вони дотримуються закону і не відмовлять мені?“, він відповів — ТАК. Державний ПриватБанк відкрито визнає, що саботує держпрограму Президента та відправляє військових до конкурентів, бо сам не хоче дотримуватися законів України! Скарги в НБУ вже надіслані».