ПриватБанк заблокував повернення від магазину під приводом міфічного овердрафту

Я є власником дебетової Картки. Картка використовується виключно для особистих та соціальних зарахувань, кредитний ліміт — 0.00 грн, встановлено заборону на інтернет-оплати.16.06.2026 магазин «Мегаспорт» здійснив повернення коштів за товар у розмірі 2389 грн. Кошти на баланс карти не надійшли. 24.06.2026 у чаті підтримки оператор підтвердив, що зарахування відбулося, але банк примусово забрав гроші на погашення якогось міфічного «технічного мінусу» (овердрафту), який нібито виник раніше, але який не відображається у Приват24. В офіційній довідці за червень банк намалював незрозумілі мені транзитні обороти. Розшифровувати цю графу та реєструвати внутрішню скаргу оператори чату навідріз відмовляються, відправляючи стандартні відписки. Банк просто привласнив моє законне повернення від магазину для перекриття власних технічних збоїв.Офіційну скаргу з усіма скріншотами та довідкою вже відправлено до Національного банку України (НБУ). Вимагаю від керівництва ПриватБанку негайно розібратися у ситуації, надати повну деталізацію та повернути мої 2389 грн на доступний баланс карти!"

Le Le
Le Le
24 июня 2026, 15:24
Банк приховав гроші: після зарахування 2389 грн від Мегаспорту баланс став 0.00, але наступна технічна операція банку на 10.62 грн примусово заганяє дебетову картку в мінус ровно на суму повернення (-2389.00 грн). Це штучне створення боргу! А картка дебвтова!!!

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / ПриватБанк заблокував повернення від магазину під приводом міфічного овердрафту