Приват банк вже вдруге забирає кошти в терміналі самообслуговування

Хочу поділитись з Вами всіма своїм дуже негативним досвідом пов’язаним з приват банком. Являють на разі військовослужбовцем і відповідно з специфікою роботи, отримав наказ на висування на схід. (Викликали з відпустки грубо кажучи).

Для того щоб дістатись місця служби, було прийнято рішення обміняти в терміновому порядку валюту в розмірі (100 євро) у терміналі самообслуговування. У моєму уявленні раз така функція існує, значить вона справна і до цього відносяться відповідально …так? А от і не вгадали.

Вже вдруге я потрапляю в одну і ту ж ситуацію, а саме що після внесення валюти в термінал, після перерахунку їх терміналом.останній видає критичну помилку і повідомлення, що кошти не будуть зараз повернуті, стався збій і взагалі до побачення.

Так так …другий раз ті самі граблі. Останні мої кошти, які мали бути витрачені на критичні покупки перед виїздом. Зникли на невизначений термін.

Відразу була залишена заявка на гарячій лінії 3700 де мене за певний автовідповідач, що моя заявка зареєстрована.

Через деякий час мене охопив сумнів і було прийнято рішення зателефонувати оператору.

Подиву моєму не було меж. Оператор повідомив що моєї заявки не може знайти (дякую за справну роботу автовідповідача.сарказм)

Але заради справедливості оператор відразу створив заявку.

І мені радісно повідомили, що інкасація пристрою буде десь в районі 14 днів.

Дякую приват банку за зіпсоване все. Маю тепер величезні проблеми, через ваші неодноразові косяки. Де мені тепер брати кошти не відомо. Було прийнято рішення закривати у Вас рахунок. Бо це повна *** , а не сервіс.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
2 июня 2026, 14:29
Военный не может 5к найти? Сомневаюсь
Назар 33
Назар 33
2 июня 2026, 14:54
Описувати Вам конкретні обставини я не збираюсь. А ситуація з банком лайно. І так бути не має
SergeyNina
SergeyNina
2 июня 2026, 15:57
Доллар с повреждениями тоже самое.
Чуть поврежденное евро аналогично.
Зачисление после инкассации.
Аналогично бывает внесение суммы более 20к купюрами по 1000

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Приват банк вже вдруге забирає кошти в терміналі самообслуговування