Як не можливо закрити кредитну лінію Приват банкі!?
Двадцять років працюю ФОП.Було все в Приваті- кредити під 56 проц. і відмови в кредитах-було все! З«являеться программа 5−7-9.Менеджер банку який Мене вів -Гік маринувала Мене взяти його! Маю гріх-взяв для прокачки кредитного рейтингу!І тут підписання договору-процент вже 13!!! Ок! Проходе рік -міняють менеджера який вів Мене! ЖАХ! Не вміння комунікувати з людьми які ведудь бізнес (((((Ок! Вирішую закрити рахунки в Банку який став не комфортний в співпраці бінес-гроші-бізнес! Сюрприз- не можимо закрити рахунок-у вас є кредитна лінія-якою Ви некористуєтесь-але вона є! Направляю людину яка займаеться Моїм представництвом (з дорученням на її ім»я від Мне)! О-сюрприз-у Приват банку-Вона ні хто!(Доручення на територіїї Приват Банку не має ні якого впливу! Ок! Вирватися в Приват не як не виходить-війна робиля свої корективи в ведені бізнеса і вільному часі! Думаю не користуюсь Кредитом-проценти не рахують! дочекаємося закінчення сроку договора-але сюрприз-приходить від Привата лист заборгованість за кредитним договором! Вітаю! мінус навіть на рахунку яким майже не користуюсь!(Дякую Приват банк за не комфортну співпрацю з Вами! Скаргу залишив-387968262.Так бізнес не робиться!(