неможливості пройти повторну верифікацію
Я є клієнтом ПриватБанку понад 20 років. За весь цей час у мене фактично не було іншого банку в Україні, і я завжди добросовісно користувалася вашими послугами.
Вже близько 9 років я постійно проживаю за межами України. При цьому я періодично приїжджаю до України, оскільки проходжу лікування та процедури ЕКЗ разом із чоловіком. Саме для оплати медичних послуг я використовую свій рахунок у ПриватБанку.
У березні 2026 року я особисто відвідала відділення банку та пройшла верифікацію. Співробітник банку повідомив мені, що жодних проблем чи зауважень немає, всі дані підтверджені.
Через декілька тижнів банк знову почав вимагати повторну верифікацію. Я намагалася пройти її багаторазово — орієнтовно до десяти разів — однак система постійно відхиляє документи або не дозволяє завершити процедуру.
Проблема полягає в тому, що вимоги банку не відповідають моїй реальній життєвій ситуації:
* я не проживаю в Україні постійно;
* не маю в Україні. ні в країні мого проживання роботи;
* не отримую доходів в Україні і не в країні мого проживання;
* перебуваю на повному утриманні свого чоловіка.
Всі кошти, які надходять на мій рахунок, — це кошти мого чоловіка, з яких оплачуються, зокрема, медичні витрати та лікування.
Я не розумію, які саме документи банк очікує отримати від людини, яка офіційно не працює та проживає за кордоном. все що я направляла відхиляється
Окремо хочу звернути увагу на те, що зв’язатися з банком для отримання адекватного пояснення практично неможливо. Комунікація через чат-боти, Viber та Telegram не дає реального вирішення проблеми, а лише створює додатковий стрес у складний для мене період лікування.
Прошу:
1. Надати чіткий перелік документів, які можуть підтвердити моє фінансове становище у моїй конкретній ситуації.
2. Провести ручний розгляд моєї справи.
3. Врахувати, що рахунок використовується для оплати медичних процедур та лікування.
У разі безпідставного блокування рахунку я буду змушена припинити користування послугами банку після багатьох років співпраці.