Не рекомендую

Я є клієнтом банку більше 20 років ще з часів коли почав отримувати стипендію як студент. Чим користувався: рахунок ФОП, кілька GOLD карток (універсальна, для виплат, віртуальні), депозити.
Після переходу банку у власність держави спостерігається чітка тенденція до погіршення роботи банку буквально у всьому.
Що мене дратує найбільше:
1. КОЖНОГО разу після відвідування каси банку, вам буде дзвонити робот для оцінки якості обслуговування, якщо ви пропустите чи відхилите дзвінок, вам дзвонитимуть ще і ще, вас будитимуть дзвінком вранці наступного дня… Я такого ідіотизму взагалі ніде більше не зустрічав, я в банку тримаю значні суми грошей, так за це ще й маю замінити йому «фокус групу і таємного клієнта». Я вже жалівся на це але працівники банку кажуть що у них неможливо відмовитися від цих дзвінків… Клієнт орієнтованість нижче плінтуса.
2. Агресивний маркетинг і впарювання непотрібних послуг на кожному кроці (відкриття скарбнички, страховки і т.д.). Прийшли в відділення банку особисто замінити протерміновану карту? Вам попутно будуть впарювати ще три послуги навіть якщо ви відразу скажете що не маєте часу і ніякі послуги вас не цікавлять. Працівникам банку все одно, у них скрипт і вони як роботи по ньому йдуть і все проговорюють. Купа спаму в додаток приват24, в вайбер, в СМС.
3. Комісії на кожному кроці, від переказів на карти до оплати за комуналку. Хоча в інших банках більшість або без комісії, а за оплату комуналки навіть кешбек нараховують.
4. Одного разу потрібна була карта, з єдиною умовою: яку можна поповонювати доларами США в терміналі без комісії, для оплати за товари в Інтернеті. Я довірився працівниці банку, яка мені зробила карту «для виплат»…вдома прочитав що там комісія за поповнення, хоча в ідеалі потрібно була карта універсальна. На скільки я розумію, працівниці банку все одно що вам треба, їм цікавіше відкрити карту за яку їй нарахують більше «бонусів».
В моєму невеликому місті є тільки відділення ПриватБанку і є ще Ощад… Це єдине що тримає в цьому недолугому банку. Тому поки що доводиться інколи користуватися, коли треба готівка. Хоча більшість операцій роблю через два інші банки. Не буду спеціально їх називати, щоб не подумали що я тут антирекламою займаюся.