Незаконне списання коштів 46790,16 та надання не правдивої інформації банку!

Subbotina 18 февраля 2026, 22:16
15.02 мою карту заблокували (з метою безпеки, я подавала скаргу) До закриття картки я спробувала відправити кошти на іншу, була відмова. Я почала закривати картку, і на екрані зʼявився вибір куди я маю відправити і він був невеликий… на благодійність (є скриншот!) я не обрала нічого! Була цим здивована, і пішла далі. Все картка закрита! Я нічого не зрозуміла, бо не було вибору перевести на іншу або щось інше… Звʼязалась з оператором і запитала чи все ок і коли будуть кошти. На що оператор запевнив що все вірно, написав точну суму і сказав що 48 годин потрібно. Сьогодні написала оператору поточнити коли будуть кошти, і мені відповіли що я перерахувала всі кошти на благодійність. На мої скріни, спроби доказати свою правоту нічого не дали. Написали що мені співчувають. В переписці менеджер сказала що перший оператор так відповів бо не перевірив інформацію, на мій скрін де не має іншого варіанту крім благодійність (вони прислали свій скрин де у них 3 операції окрім благодійності) і нічого внятного не відповіли. Ну і на питання яка благодійність? Чому я не вибирала суму, чому не має чим підтвердження? Відповідей немає! Наразі складено скаргу і я чекаю до двох днів. Я так це не залишу! Це обман і махінація!

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Незаконне списання коштів 46790,16 та надання не правдивої інформації банку!