kkisa 10 февраля 2026, 12:59
Перше звернення на 3700 за годину десь.
Ми бачимо, ви в такому терміналі поклали таку суму. Ситуація самі знаєте яка. Чекайте, все буде добре.

Зрозуміло, що переказ затримується. Неприємно, але буває.

Несподівано, через кілька годин приходить смс із посиланням. Там розповідають, що збирається комісія мало не правління банку, щодо ПОВЕРНЕННЯ грошей.

Цитую:
Вашу заявку на повернення коштів прийнято в роботу. Для відпрацювання заявки ми чекаємо на результати інкасації пристрою. Протягом 1−7 днів ми повідомимо вам результати в SMS-повідомленні. Ми зробимо все для повернення ваших грошей.

Я засунув у термінал гроші. Вони це бачать — час, місце, суму. Але на рахунок, кажуть, ми вам їх просто так не покладемо.

Ок.

ЧЕРЕЗ день читаю наступне:
На жаль, факт збою за вашою заявкою не підтверджено. Якщо ви з якоїсь причини не згодні з рішенням, просимо звернутися на лінію 3700 або в чат «Допомога Онлайн».

Ееее? Що, перепрошую?
По 3700 мені просто переказали те саме, але завели ще якесь розслідування. Дали його номер.

Пошуком у них там цей номер не знаходиться.

Бракує терпіння продиратися через телефонні ботів, поліз до них у чат. Сказали — працюють. Якщо треба — піднімуть записи з камер тощо.

Нагадую: вони бачать, що саме на мою карту, ймовірно, я, поклав певну суму. Але вони мені її віддавати наразi не вважают за потрібне. Але обiцяли ще подумати.
Чекаю…

10 февраля 2026, 13:25
Таке знов
За операцією від 08.02 на 1000.00 UAH не виявлено збою, повернення коштів не відбудеться. Для оскарження рішення зверніться на лінію підтримки.
10 февраля 2026, 13:33
Нiбито це зранку ще. Дубль в кабiнетi

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Термінал привату нормально прийняв гроші, але на рахунок не зараховує. Триває третій день суперечок.