про ПриватБанк
У мене виникає питання:
— про використання ким мого ЕЦП і як цей хтось буде ним користуватися?
— чому я повинна надавати банку дозвіл, якщо мій ЕЦП дійсний і я ним користуюся.
В середині січня у мобільному додатку я отримала відповідь, де було чітко зазначено, що цим підписом буду користуватися лише я.
Через кілька днів відповідь випарувалася. Аналогічне запитання я написала в чат бот, але у відповідь отримала пояснення, як сформувати ЕЦП на сайті привата, тобто, питаю про одне, відповідь — про інше.
Я знову пішла до відділення і менеджер подав повторно заявку, з коментарем що в чатботі відповідь не відповідає запиту, а на письмову заяву відповідь просто зникла. Через пару днів після відвідин відділення мені зателефонували з банку і сказали що на моє письмове звернення треба ще почекати. Запитую куди ділося пояснення яке вже було в мобільно додатку, сказав — працюють ще над цим. 02.02.26 отримую ПОТУЖНУ відповідь про те, як сформувати ЕЦП в особистому кабінеті.
Пропоную кожному задуматися перед тим як підписувати цей договір, як може бути використаний ваш ЕЦП якщо в самій назві договору закладена маніпуляція. Я тішуся, що з ПриватБанк більше не маю справ, на мій погляд цей банк не заслуговує поваги.