Дуже підозрілі операції (перейменування новоствореної картки)

l2x8 9 декабря 2025, 13:07
Вирішив зробити нову цифрову картку у додатку. Зробив. Перейменував (стандартна назва не влаштовувала). Викинуло з додатку. Зайшов підтверджуючи через дзвінок. Перейменував. Викинуло з додатку та заблокувало можливість входу. У чаті відмовився від верифікації за фото (не хочу, голова брудна, бо світла з ввечері та зранку не було). На усі питання у чаті відповів. Запитали голосове підтвердження: а воно у додатку не працює. Кажи що хочеш — немає реакції. Потім додаток (чи хто там керує) вирішили, що досить зі мною спілкуватися і чат завершило.
Відновлював доступ по відеочату, хоч мені це і не зручно.
Питання до установи: тобто створення нової картки — не підозріла операція, а створення і перейменування під потреби користувача — ПІДОЗРА, блокувати вхід! Ну таке.
Ну і з’ясувалося, що операція яку я хочу (створення і додавання нової картки з іншою платіжною системою до існуючого рахунку) — лише через відділення, де почнеться нав’язування якоїсь дичини.
Дівчина оператор — молодець. Установа — не 🎂.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Дуже підозрілі операції (перейменування новоствореної картки)