Брехуни на відділенні та нуляча допомога в чат боті додатку

nikolaenkog 9 августа 2025, 11:15
Почнемо з того, що я працювала в банку, але не в цьому, та прекрасно знаю, що таке продажі і як через їх відсутність виписують по перше число. Лише з цієї причини я не вкажу місто та відділення, де виникла і є надалі ця неприємна ситуація. У відділенні всім нав’язують, а не продають кредитну карту, посилаючись на те, що без цієї карти або не відкриють рахунок або не буде доступу до особистого кабінету. Короче кажучи, відверто брешуть в очі людям. І тільки пригрозивши дзвінком на гарячу лінію все-таки добиваєшся відкриття рахунку без кредитки. Я б відкрила цю карту, без питань, але через оцю брехню принципіально не буду.
Тепер про типу «допомогу онлайн» в додатку. Я задала конкретне питання, а мені вибивають подібні питання, але вони всі не є відповіддю на моє. Написала скаргу — 0 реакції. Скажу чесно, якби можна було б відкрити карту Пакунок малюка в якомусь іншому банку, то пішла б туди.

OkeyDoki
OkeyDoki
11 августа 2025, 22:02
Если ты реально работала в продажах, ты бы знала что все что открывается в отделение в приложения можно закрыть за пару секунд.

Ты щас серйозно, продажник оно и видно почему тебя с работы погнали.

И по поводу вот этого: Тепер про типу «допомогу онлайн» в додатку. Я задала конкретне питання, а мені вибивають подібні питання, але вони всі не є відповіддю на моє. Написала скаргу — 0 реакції. Какой именно вопрос ты задала? что за вода.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Брехуни на відділенні та нуляча допомога в чат боті додатку