Мошенники в Приват Банке СРОЧНО !

aleksa007 9 июля 2025, 21:35
Отделение по адресу: Одесса, ул. Артура Савельева, 5
Є.Г Заблоцька та Поліна (табельний номер 415018) шахраї та спів злочинці, які приховують шахрайські дії співробітників chargeback, котрі ведуть справу по оскаржуванню, цих співробітників дані невідомі, їх приховують, вони спілкуються тільки через поштову скриньку (chargeback@privatbank.ua).
Суть проблеми: я відкрила заявку з оскарження транзакції (chargeback), маючи всі докази-надала, платіжна система зажадала додаткові докази, але співробітник Приват банку який веде оскарження — відмовився надавати мої додаткові відомості платіжній системі і повідомив що подальше оскарження не можливе, хоча платіжна система Він спеціально не передає мої докази і не хоче продовжувати заперечувати транзакцію! Я пишу численні скарги, але всі заплющують на це очі! ніхто не реагує на мої скарги! ПРИВАТ БАНК ЗАЙМАЄТЬСЯ ШАХАРСТВОМ! Я маю всі докази, по термінах немає проблем, але вони спеціально не дають виграти справу!

fejhoa4123
fejhoa4123
11 июля 2025, 18:25
Дуже цікаво якщо Вам банк взагалі надав цю інформацію, тимбільше цікаво як Ви отримували поштові скриньки відділів, які займаються цим питанням