ПриватБанк (вкрав?) не зарахував 100 доларів на картку

Ruslan771 2 апреля 2025, 20:00
Вітаю. Поповнювалась валютна картка у відділенні Приватбанку на суму 3600 дол., після внесення 36 тої купюри по 100 доларів, з’явилось вікно, для зарахування 4070 гривень, надайдете документи про походження коштів, натиснувши головна, зразу відбулось зарахування суми 3500 доларів, а 100 долларів пропали.
Після великої кількості звернень, і в чат і 3700, і чекання інкасації 3−5 днів, почались відмови.
Спочатку що немає надлишку, давайте перестворимо повторно, потім ще повторно і так безкінечно. Детальне опрацювання ще більш делаттне, технічний відділ. 5−6 відмов прийшло пишуть, операція успішна, збоїв автомату не виявлено, немає підстав для поновлення кошиів. Кажуть що якщо не згодні звертайтесь в поліцію. Відео з камер не надають, відео надалуть типу після звернення від правоохоронних органів. На мої запитання якщо операція успішна чому з’явилось це вікно з недозвоахованими коштами відповіді не надають. Коли я звертався в службу безпеки банку, сказали зателефонувати 3700 і попросити провести розслідування по не зарахуванні коштів. Коли я телефонував 3700 і просив провести розслідування, мені відмовляли і говорили що тільки звертатись до правоохоронних органів. П.С. В мене дитина інвалід і в мене є куди тратити кошти, і
зовсів жахливо коли ПриватБанк краде гроші клієнтів, має бути справедливість.
Підкажіть як вирішити цю ганебну ситуацію?
Нацбанк скарга чи правоохоронні органи, суд? Можливо хтось з таким зіштовхувався?
Дякую велике за дрпомогу

SergeyNina
SergeyNina
2 апреля 2025, 22:53
Максимальная сумма пополнения через терминал 150 000 гривен или эквивалент.
Произошел сбой из-за ошибке в софте терминала.
Я не знаю какой курс был тогда, но терминал посчитал что 3600 долларов это выше этой суммы и произошёл сбой.
Видео с камеры поможет если есть камера сбоку и видно сколько купюр вы вносили.
Да, это видно по логам сколько купюр вы внесли и их смотрели.
Вывод — 100 долларов украла инкассация.

Нацбанк не поможет, можно пробовать, но бесполезно.
Суд даже не подскажу, станет на сторону банка скорее всего, только если есть видео с камеры в отделении в котором видно сколько купюр вы вносили в терминал это единственное доказательство для полиции.

Ваша ошибка это то что вы не сделали это через кассу. Снимать процесс внесения в терминал в отделении вам скорее бы не дали.
Karin77
Karin77
3 апреля 2025, 14:03
Печально ((((
dandare
dandare
3 мая 2025, 21:28
«Снимать процесс внесения в терминал в отделении вам скорее бы не дали.»
На каком «законном» основании не дали бы?

Учитывая опыт как было с купюрами «ненадлежащего качества по мнению кассира» до осени 2024 — лучше все снимать

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / ПриватБанк (вкрав?) не зарахував 100 доларів на картку