Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували карту за оплату нашийників від бліх для кота

polopo 29 декабря 2024, 14:16
Оплачувала на ITbox чотири ремінці для кота. Сума 144грн.
Оплатила.
Далі бачу, що приват виставив якусь форму. Читаю. Підтвердіть в чаті чи на 3700, що то ви, інакше буде відмінено платіж.
Дзвоню 3700.
Робот питає чи «ви використовуали" — кажу:«так». Питає чи «передавали іншим особам данні картки,» — Кажу «Ні». «Введіть рік народження «- ввела. «Введіть номер будинку» — ввела. Чекаю, що зараз скаже «Введіть номер квартири». Не спитав, сказав «деякі данні не співпали». Якби я ввела номер квартири відразу після номеру будинку- данні знов би були не правильні, бо мене питали саме про номер будинку. Де тут шахрайство? Данні введені були правильно!
Карту заблоковано.
Я заходжу в приват24, ніби не заблоковано. Дзвоню 3700. Питаю, чи заблоковано. Кажуть «Ні».
Прошу не блокувати!!! Це я! Питаю що відбувається. Система розпізнала платіж, як спробу шахрайства.
Справді? У 144 грн? Коли у вас тисячами у людей гроші зникають без підтвердженя, смс чи перевірок. А тут 144 грн. Ви серйозно? Якось так …
Кінець розмови.
Дзвонять з магазину, кажуть що не пройшла оплата. Та я знаю. Відміняю замовлення.
Ну ок. Карта не заблокована. Заходжу. А НІ! ЗАБЛОКОВАНО! Заблоковано Вхід! Треба наново зайти в приват24. Вводжу номер телефону, натискаю підтвердити. … і дзвінок банку: підтвердіть натистиніть 1. Натискаю, вхід дозволено. Я в приват24 не бачу змін, знов вісить номер телефону і треба натиснути «підтвердити». Натискаю. Знов робот, якщо це ви намагаєтесь зайти в приват24 — натисніть 1. Та я, хто ж ще. Натискаю 1. Я в прават24 — а там вісить номер телефону з кнопкою «підтвердити. Тобто по дзвінка я підтверджую, а по факту приват24 не пускає далі вводу номеру телефону. Так було 4 рази.
3700 знов. Вам треба пройти фотоперевірку. Розказали як. Пройшла! Фото розпізнано.
Далі приват24 задач питання, чи підтвержуєте розблокування. Та так, звісно! Чи підтвержуєте платіж? Та ні, бо вже не актуальне! Упс! Заблоковано карту без можливості розблокування. Оце новина!
3700 Знов пояснюю від самого початку.
На якій стадії мене викинув робот перший раз. На якій стадії заблоковано Вхід у приват24, на якому етапі щзаблочили повністю. Бо питання поставлене НЕ ЧІТКО! Мене спитали :»Чи підивержуєте ви платіж?» Ні, бо замовлення вже скасоване. Мене не спитали:«чи це ви проводили операцію на 144 грн?» Якби спитали, чи це я- я б натиснула ПІДТВЕРДЖУЮ! Питання було некоректно поставлене, не чітко.
Через ваші дії з перевірки шахрайського платежу у 144 гривні і наступними вашими діями — мені заблокували повністю картку. Замінити не так тяжко, але я втратила 2 години часу, а замовлення так і не зробила, втратила картку, втрачу ще дві чи три години часу, аби знайти час і піти, вистояти чергу і замінити пластик. Про віртуальну не кажіть. Мова про пластик.
Передадуть програмістам, аби замінили «чи пілтвержуєте платіж» на «чи це ви робили операцію на суму. .»
Але мені все не треба. Як кажуть, не привбанком єдиним..
Приватбанк
PrivatBankQM 29 декабря 2024, 17:37
Вітаємо.
Вибачте за незручності. Будь-яка операція, який проводиться з карткою ПриватБанку, може проходити додаткову перевірку в службі безпеки. Служба безпеки приймає рішення, надавати дозвіл на проведення або ні. Операцію розцінили, як високоризикову. За якими критеріями проводяться перевірки — не повідомляється, щоб уникнути можливості обійти ці обмеження. На головному сайті банку https://conditions-and-rules.privatbank.ua/main/view-content-75/?lang=uk, в умовах та правилах зазначено: 2.1.4.4.2. Клієнт дає свою згоду, що Банк може блокувати можливість користування Картки при здійсненні ризиковості операцій, а так само на підставі внутрішніх процедур Банку та операційних правил міжнародних платіжних систем.
Також є можливість замовити перевипуск пластику:
В Приват24 (веб) — Гаманець – вибір картки для перевипуску – Налаштування – Замовити картку – Доставка по Україні — вибір адреси доставки відділення/поштомат НП — номер телефону отримувача.
В Приват24 (моб) — Всі картки – вибір картки для перевипуску – Налаштування – Замовити картку – Доставка по Україні — вибір адреси доставки відділення/поштомат НП — номер телефону отримувача.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
29 декабря 2024, 15:27
От блохастых вечно проблемы
Shurik Linnik
Shurik Linnik
30 декабря 2024, 15:04
Приват не блохастий, він математично управляемоя модель.
polopo
polopo
29 декабря 2024, 19:31
Банку: а тепер ще раз перечитайте мою скаргу! Карту заблокували не з першого разу, а вже на етапі, коли я зверталась до вас. Дзвінків було 4 після кожної спроби розблокувати спочатку вхід у приват24, а потім карту. Ви своїми діями, некоментентними питаннями при опитуванні в приват24 довели карту до блокування без змоги розблокування!
Не розказуйте тут про перевипуск! Не про це скарга!
SergeyNina
SergeyNina
29 декабря 2024, 23:58
Полный идиотизм. Была раньше нормальное подтверждение через приложение или просто набрать 1 при звонке и все. Теперь по поводу звонков. У меня номер дома условно 33 литера «А» Как это подтверждать если ввод доступны только цифры. Да, платёж на такую сумму подтверждение как у людей воруют десятки тысяч гривен — ничего нет вообще.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Заблокували карту за оплату нашийників від бліх для кота