Минфин - Курсы валют Украины

Неочевидні обмеження на замовлення картки

Проблема решена
ingeniero 27 декабря 2024, 20:10
Я власник преміального пакету і серед іншого у мене була карта Platinum в євро. Останній раз карткою користувався досить давно і минулого тижня отримав повідомлення, що картку та відповідний рахунок закривають з ініціативи банку через тривале невикористання. І далі «Якщо вам потрібна нова картка, відкрити її дуже просто самостійно за декілька кліків на сайті carddesign.privatbank.ua або через персонального банкіра».
Вирішив відкрити, тим більше, що в пакеті повинна бути World Black Edition, а до того була Platinum. Але виявилося, що на сайті carddesign я не можу відкрити преміальну картку в євро — для вибору доступні лише рахунки в USD та UAH. Звернувся до персонального банкіра, яка підтвердила, що замовити мені картку у євро вона теж не може. Припустила, що система не дає відкрити рахунок у євро, бо маю рахунок з універсальною карткою Gold у гривні. Запропонувала спробувати відкрити унверсальну картку Gold у євро, а потім спробувати відкрити для неї додатково преміальну. Універсальну в євро відкрити вдалося, але на сайті carddesign вона все одно недоступна при замовленні преміальної картки (можу замовити лише додаткову іменну, миттєву або з індивідуальним дизайном).
Персональний банкір зверталася до Premium підтримки, але там теж не змогли допомогти. Начебто все-таки універсальна в гривні заважає випустити World Black Edition в євро.
Також пропонували варіант видачі миттєвої Platinum, щоб спробувати її прив’язати додатковою до вже наявного рахунку в євро, але цей варіант, як зовсім не подобається — мало того, що картка Platinum якась неповноцінна, так за нею ще й їхати потрібно у VIP- відділення.
Універсальну в гривні не хочеться закривати, щоб просто перевірити, чи можна буде після цього випустити преміальну, тому на цьому поки що й зупинився. Неможливість замовлення картки особливих проблем мені зараз не створює, але сам факт видається незрозумілим.
Приватбанк
PrivatBankQM 28 декабря 2024, 9:20
Вітаємо.
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.

SergeyNina
SergeyNina
27 декабря 2024, 22:31
У меня было тоже самое. Только карта «интернет карта» в евро. В общем её взломали и пытались платить на нехороших сайтах и её я закрыл. Открыть новую не смог в течении более чем месяца в приват 24. Банк толком ничего не сказал, но насколько я понял нужно ждать некоторое время перед открытием новой карты
Shurik Linnik
Shurik Linnik
28 декабря 2024, 16:11
Тоб то приват не знає як ним управляє математична модель, жах…
ingeniero
ingeniero
3 января 2025, 19:27
Персональний банкір успішно замовила картку. Проблема справді була в універсальній картці у гривні. За порадою співробітника, яка займалася розглядом цієї заявки, підвищили рівень рахунку до преміального шляхом замовлення додаткової цифрової преміальної картки до гривневого рахунку з подальшим її блокуванням (сам гривневий рахунок і раніше прив’язані до нього картки залишилися). Після цього з’явилася можливість замовити картку World Black Edition у євро. Сьогодні я її отримав та активував.
Дякую за оперативне вирішення питання!

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Неочевидні обмеження на замовлення картки