Минфин - Курсы валют Украины

Дно

Detach 25 декабря 2024, 15:32
Сапорт просто жахливий. Приходив декілька разів з проблемою оплати в інтернеті, на сайтах просто деклайнило картку, хоча карта дівчини (теж приват) працювала без проблем. Мені півроку розповідали, що це проблеми на стороні будь кого, але не банку. В кінці кінців довелось розраховувати лише на себе і гугл. Знайшов, що можна поміняти телефон, привʼязаний до привата на інший і це допоможе. Спробував, поміняв телефон на інший і одразу назад — допомогло. При чому зробив це під час чату з підтримкою, яка знову мені сказала «Не бачу транзакцій по вашій карті, будь ласка відстаньте і йдіть куди-небудь». Написав, що перевпевнився, що це їх проблема і що вона була повʼязана з номером телефону. Мені створили якусь заявку на дуже дитальне і поглиблене вивчення моєї проблеми (ні) і через день прислали відповідь, що тепер все працює. Звісно працює, я це пофіксив сам!!! Це просто абсурд, сапорт взагалі не зацікавлений в вирішенні проблем клієнтів
Приватбанк
PrivatBankQM 25 декабря 2024, 16:52
Вітаємо.
Нам дуже прикро, що сталась така ситуація. З вашого питання була подана заявка та проведена перевірка. На стороні банку труднощів не зафіксовано. З нашого боку надана рекомендація звернутися в підтримку сайту на якому проводиться підв'язка картки.

Shurik Linnik
Shurik Linnik
25 декабря 2024, 19:09
Некомпетентність робітників привата жахлива, їхня математична модель блокує все алгебраічно нерозбірливо.
Aldruino
Aldruino
26 декабря 2024, 19:40
Так що вам мала відповісти підтримка? Підтримка — це просто очі в бази даних по вашому рахунку. Якщо там немає інформації, то вана вам нічим не допоможе. Хіба що подача заявки кудись вище і очікування її вирішення, або взагалі загальні фрази.