Минфин - Курсы валют Украины

Проблема при внесенні грошей через банкомат самообслуговування

PRI21 14 декабря 2024, 23:17
Проблема виникла при погашенні заборгованості по кредитній картці .4729 ПриватБанку. 25 листопада2024р я вніс у термінал самообслуговування о 17.14 гроші в сумі 26800грн. При внесенні грошей на екрані після цифри 17800 перестали змінюватися цифри, але оскільки за мною створилася черга я продовжив подавати гривні у монетоприймач поки не вніс всю заготовану суму боргу, а саме 26800грн. Після натискання на зелену кнопку прилад написав, що я вніс тільки 17800грн.
Я терміново звернувся на гарячу лінію банку, але мені запропонували чекати 5 діб.
Оскільки це був останній кредитний день я змушений був о 18.20 внести додатково 9000грн.

Всі мої заявки на повернення коштів були відхилені.
Цей термінал самообслуговування знаходиться за адресою Хрещатик 26.
29.11.24 об 11.40 була проведена інкасація цього терміналу номер TS207170. Операція проводилась дуже швидко, однією людиною за 2 хвилини.Гроші складались інкасатором в карман.
Приватбанк
PrivatBankQM 15 декабря 2024, 11:15
Вітаємо. Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації. Вибачте за створені незручності.

Shurik Linnik
Shurik Linnik
15 декабря 2024, 14:35
Терминал під час збою у програмному забезпеченні може не встигнути записати в журнал та передати на сервер данні про операцію. але в журналі операційної системи відобразиться информація про сбой в сістемі. Тобто треба знімати купюроприймач, та везти в сервіс. Це якщо не допогла инкасація. В вашому випадку якщо банк не піде вам на зустріч, звертайтесь до суду. Ще раз попереджую що у привата брак кваліфіцірованих технічних спеціалістів. Тому якщо ви йдете до терміналу вносити велику сумму грошів перепишіть номера купюр та номінали.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Проблема при внесенні грошей через банкомат самообслуговування