Банкомат не видав кошти
- Ірина Федорчук
- 19 ноября 2024, 16:09
Обробка заявки в такий термін є неприйнятною, адже ви залишили мене без коштів взагалі! На сьогодні вже 11 день коли я не можу повернути свої зароблені кошти. Вимагаю термінового розгляду даного питання, будy звертатися всюди.
- SergeyNina
- 19 ноября 2024, 23:14
Банкомат ощадбанка — в среднем 30 дней на обработку заявки от приватбанка . Если повезёт то чуть быстрее. Сейчас все идёт через платёжную систему это долго.
Причина — за досрочную инкассацию по причине сбоя лишают премий сотрудников ощадбанка. Поэтому тянут время.
Не пользуйтесь банкоматами чужих банков.
Да, в некоторых регионах в банкоматах ощадбанка лимит на выдачу налички с карт чужих банков 5000 гривен за один раз.
USD | 41 | 41.6 |
Ваші заявки в роботі. Необхідно очікувати рішення платіжної системи. Регламент обробки заявки до 45-120 днів з моменту реєстрації. На жаль, ми не можемо прискорити обробку, терміни виставлені платіжними системами, не Банком. І разом з тим, ми зробимо все можливе для повернення ваших коштів. Як тільки Банк отримує інформацію від платіжної системи з вашого питання — ми відразу ж відправимо вам смс з результатами. Результат обробки заявки можна перевірити на сайті https://privatbank.ua/refund, вказавши номер заявки із смс.