Минфин - Курсы валют Украины

Овердрафт після блокування картки

rivnyj 23 октября 2024, 22:22
Вже давно користуюся послугами даного банку, але такого я ще не зустрів. 17.10.24 було списання на сумму 31$ сша, від UPS цю транзакцію я не провоодив, благо спрацював ліміт і усі наступні спроби були відхилені. Я зняв залишок грошей і заблокував картку. Через 7 днів я виявив овердрафт в 93$ Я відразу звернувся в техпідтримку, оператор запропонував подати на шаїрайсткі дії, і розповідав що навіть з заблокованої картки можуть списати гроші, для чого тоді існує блокування — оператор не зміг надати відповідь, а лише розповів що деяким сайтам можна усе (щооо?) Я підтвердив. Подивившись виписку, я виявив що в приват 24 овердрафт уже як 2 роки був, а в сформованій виписці його не існує, і пілся дзвінка оператору виписаа уже інша.
Як виявилось у клієнтів Приват24 це часто трапляється після закриття картки або блокування…
Приватбанк
PrivatBankQM 24 октября 2024, 9:49
Вітаємо.
Наші спеціалісти працюють з ініційованою раніше заявкою та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.

rivnyj
rivnyj
23 октября 2024, 22:51
З третьої спроби оператор пояснив, що дійсно списання не мало бути, і цей овердрафт трохи незрозумілий. Сказали завтра зателефонують
dimitrio
dimitrio
24 октября 2024, 17:08
В мене на тому тіжні вкрали 6500 грн і сьогодни 45000 грн
карта була нова, не спрацювл ліміт на оплату в інтеренті і кредитний ліміт взагалі
OkeyDoki
OkeyDoki
24 октября 2024, 17:24
В интернете прочитай что такое тех оведрафт. Много чего для себя откроешь

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Овердрафт після блокування картки