Подяка Василю за допомогу
- Недорого Отзывы
- 28 сентября 2024, 8:32
А толку возвратешем пользоваться? Если доллары забрали, то где гарантия что данные карт не переписали?
- Toooooly20
- 28 сентября 2024, 9:55
Звісно картки всі буду перевипускати. Справа в інших док, паспорт, водійське посвідчення зі всіма категоріями дорожче вартує на даний час, ніж $ котрі були в гаманці.
Та й відгук направлений на відповідальне відношення працівника Банку.
USD | 41 | 41.6 |
27.09.2024 о 22:46 отримаю дзвінок від оператора П Б Василя. Він повідомив, що я втратив гаманець з всіма документами (паспорт, права, банківські картки). Але в першу чергу я подумав, що це «розвідняк» від офіса, так як не помітив відсутність гаманця, та наговорив повишеним тоном неприємні слова.
Василь, перепрошую за це, неприємна ситуація вийшла.
Велике дякую оператору Василю, що не пропустив ситуацію мімо та не дивлячись на час — повідомив. Велике дякую!!! Велика повага до такого відношення!
Трішки юмора, $ з гаманця забрали, але хоч всі документи та картки на місті 😁😁
Подяку Василю Дмитровичу (табельний номер 292464) зафіксовано за номером № 167100076 через чат-бот при спілкуванні з Євгеном, котрий прийняв спокійно звернення, знайшов всю інформацію для ідентифікації оператора.
Наші оператори завжди поруч і готові прийти на допомогу. Дякуємо, що знайшли час на відгук та поділилися з нами своєю думкою.