Програма кредитування Hyundai Finance Grace
USD | 41 | 41.6 |
Хочу залишити відгук щодо цікавої програми від Приват Банку по кредитуванню Hyundai Finance Grace.
Можливо для когось це буде корисний відгук, або бачив себе в такій же ситуації.
Отже, коротко за програмою Hyundai Finance Grace є можливість купити авто марки Hyundai в кредит на 60 місяців з пільговим періодом на 24 місяці при першому внеску від 20%.
На моєму прикладі планував внести 30% першого внеску і за 24 місяці виплатити авто поки дійсний пільговий період.
Дуже цікава та вигідна программа (навіть з Каско і тд) для споживача.
Звернулися в автосалон, менеджер запросив паспорт, код, довідку ок5 та виписку заробітної плати з роботи за останні 6 місяців і після як надали документи з нами зв’язався менеджер вже від Приват Банку.
З’ясувалося що треба оновити дані бо ми не є клієнтами Приват Банку (дуже давно була картка в користуванні), приїхали у відділення оновили всі дані, видали нам картку універсальну бо як зрозуміли по іншому не можна і сказали чекати оновлення данних бо щось не завантажується для можливості прорахунку. Пізніше зв’язався з нами інший новий менеджер котрий саме кредитними продуктами займається і так само сказав, що треба зачекати.
Ок, чекали майже 3 доби, і ось в котрий раз зідзвон з менеджером і отримуємо як ми вже розуміємо шаблонну відповідь, що кредит можуть надати тільки якщо перший внесок буде 50%.
Шаблонна відповідь саме в цих 50%.
Як я вже з’ясував, що ми далеко вже не перші люди котрі «клюють» на перший внесок 20,30 чи 40% але по ходу всім потенційним клієнтам Приват Банк каже, що можемо надати тільки з 50%.
Виглядає программа досить непрозоро як «замануха» в котрій я витрачаю свій час і сили на катання у відділення та документів.
Зауважу також що зарплатня в довідці про доходи офіційна доволі висока, що можна те авто викупити взагалі без першого внеску за рік, кредитна історія ідеальна бо вже брали авто в іншому банку і виплачено було раніше без штрафів і тд.
Я розумію, що це рішення банку і їх правила та критерії, але треба на сайтах вказувати або розміщати якісь дисклеймери, що певні незрозумілі фактори можуть змінити перший внесок, або прибрати взагалі все що до 50%.
Наші спеціалісти вже перевіряють інформацію та розбираються в ситуації, за результатами розгляду якої з вами додатково зв'яжуться. Вибачте за створені незручності.