Минфин - Курсы валют Украины

Дякую за повернення коштів вкрадених шахраями

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
YaraY 13 сентября 2024, 10:13
02.09.2024 з карти ПриватБанку було вкрадено шахраями 7000 грн. За допомогою застосунки карти були заблоковані та автоматично сформовані заявки на повернення коштів (хоча, на жаль, оперативно додзвонитись і поспілкуватись з оператором важко). У відділенні ПриватБанку м. Києва на Кибальчича картки було переоформлено (хоча також є нюанс-додаток Привату зависав два дні). Але, не зважаю на деякі нюанси, станом на 13.09 кошти повернуті. Дуже вдячна за допомогу!
Приватбанк
PrivatBankQM 13 сентября 2024, 10:39
Вітаємо.
Ми завжди радимо клієнтам бути уважними і слідувати простим правилам. В деяких ситуаціях, на жаль, клієнти випадково потрапляють на гачок шахраїв та щоб такого не сталось ми розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
Минфин
Ответ администратора
16 сентября 2024, 16:07
Відгук не зарахований (на 16.09.2024).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

dimitrio
dimitrio
16 октября 2024, 22:30
В мене сьогодні вкрали з картки ПриватБанк 6500 грн шахраї. Звісно ПриватБанк цю операцію дозволив. Без смс, без сповіщення. Думаєте вони самі по собі такі? В мене враження що ПриватБанк працює з шахраями. Всі такт операції о 6 ранку.

USD 41 41.6

USD 41 41.6
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Дякую за повернення коштів вкрадених шахраями