Минфин - Курсы валют Украины

Фаховість спеціалістів Приватбанку.

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
GeorgM 26 июля 2024, 15:45
Сьогодні об одинацятій годині звернувся з приводу «Актуалізації даних». Приємно, що Банк швидко відреагував. Але, як що Банк цікавить моє громадянство США (а чому не ЄС, Китай, Індія та ін.) то то вже таке. Але є така строка з питанням: «Чи зареєстровані Ви, як фізична особа підприємець?». При відповіді: «Ні», в цій же строкі знизу написана відповідь: «Надання послуг таксі». Виходить діяльністю я не займаюсь, а послуги таксі надаю. На моє питання, як таке може бути? Що ця діяльність ліцензується. З початку фахівець Банку намагався мене переконати, що я неправильно читаю, потім неправильно розумію. Що це так зроблена програма (цікаво подивитися на жінку років 70, без водійського посвідчення, але з «Наданням послуг таксі»). Що програму ніхто переробляти не буде. Так що нічого страшного, як що Банк втратить клієнта, який не хоче підписувати завідома неправдиву інформацію про свою діяльність.
Приватбанк
26 июля 2024, 16:54
Вітаємо.
Україна підписала міжурядову угоду для поліпшення виконання податкових правил і застосування положень FATCA. Згідно з положеннями цієї угоди банки повинні надавати інформацію про клієнтів, що є платниками податків США.  До Угоди вже приєдналися близько 60 держав, включаючи країни ЄС. Відповідно до ч. 1 ст. 55 Закону України «Про банки та банківську діяльність» відносини банка з клієнтом регулюються законодавством України, нормативно-правовими актами Національного банку України та угодами (договорами) між клієнтом та банком. Банк пропонує необмеженому колу юридичних та фізичних осіб надання послуг на підставі Умов та Правил надання банківських послуг, Умови та Правила надання банківських послуг (далі — Умови та Правила або Договір) — договір приєднання, який укладається в порядку, встановленому статтею 634 Цивільного кодексу України, а саме: публічна його частина встановлена Банком та розміщена в мережі Інтернет на сайті https://privatbank.ua/terms (п.1.1 Умов та Правил).

GeorgM
GeorgM
26 июля 2024, 18:28
Ви дайте відповідь, будь ласка, з приводу відсутності підприємницької діяльності з моєї сторони, зазначеної при заповнені анкети і самовільним призначенням цієї діяльності з вашої сторони.

EUR 43 44
USD 41 41.6

EUR 43 44
USD 41 41.6
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Фаховість спеціалістів Приватбанку.