Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Кредитний ліміт військовим!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Nadrovez 21 мая 2024, 10:18
Хочу висвітити одну із нових тенденцій які зараз розпоширені в багатьох банках, які підтримує наш державний прівєт…
В той час як всі стараються допомогти ЗСУ і військовим, то багато банків і в тому числі прівєт банк відмовляють військовим в отримані кредитних лімітів і відміняють діючі! От так матеріально і морально вони підтримують військовослужбовців!
Я являюсь більше двадцяти років клієнтом прівєта, маю чотири голд карти і на одній з них є кредитний ліміт 55 тис грн, а також був кредитний ліміт на оплату частинами. Також я отримую зарплату в даному банку і відповідно зберігаю на картрахунку.
Маю рахунки в інших банках і кредитні ліміти більші суми чим в прівєті, періодично користувався кредитами, однак ніколи і ніде не мав прострочок і старався достроковр погасити заборгованість і часто в пільговий період.
Перебуваючи в відпусті я хотів здійснити покупку з оплатою частинами, яке було здивування в відмові цієї операції в магазині і в той же час моральногл униження і ганьби я відчув в той час… Я неодноразово звертавсяв пріветі 24 до операторів підтримки дізнатись причину чому маючи кредитний ліміт на карті чому в мене скасований кредитний ліміт на послугу оплата частинами, не отримав конкретної відповіді, тому що банк регулярно переглядає кредитні ліміти і не зобов’язаний надаваьи пояснення…
Потім поспілкувавшись з сослуживцями я дізнався, що багатьом військовим банки відмовляють в кредитах і відміняють кредитні ліміти. І це в той час як лунають тексти в підтримку, а тут фінансово і морально такі банки тебе топчуть!!!
А ізюминкою цього всього є повідомлення від цього державного банку, який дякує за те що захищаю Україну і з текстом який він хороший банк і надійний, щоб я розмістив депозит на рік в прівєті!!!
Колись я вважав цей банк самим прогресивним і вигідним, але зміна власника погано вплинула га роботу цієї установи, як цьому прикладу, иак і по тому що буваючи в різних відділеннях як реагують і відносяться менеджери до клієнта, а часто бувало що менеджнри не знали продукти і приходилось підказувати ньюанси.
Радує одне, що розвивається і є достойний конкурент який цінить клієнтів — Monobank!
Приватбанк
Ответ банка
21 мая 2024, 11:56
Добрий день!
Ліміт по картці Універсальна, а також за послугою кредитування Оплата Частинами встановлюється індивідуально для кожного клієнта. На це впливає доволі велика кількість факторів. Як тільки ліміт буде відновлено — ми одразу вас додатково повідомимо. Дякуємо за розуміння!

Комментарии - 4

+
0
Nadrovez
Nadrovez
21 мая 2024, 13:29
#
А критерій тільки один- військовий!!! При тому що я зберігаю на картах прівєта сумарно більше чим в мене кредитний ліміт (55 тис.грн.) і ніколи не мав прострочок в ніякому банку…
От так державний банк «підтримує» військових!!!
Немає на вас Ігоря Верійовича!!!
А ще прикольно в відповіді написав прівєт- проблема вирішена, а ліміт оплата частинами — нуль.
Переможимо, звільнюсь і закрию зарплатний і всі рахунки в цьому банку!!!
+
0
Arrow186
Arrow186
22 мая 2024, 16:53
#
Відповідь очевидна, військовим на нараховують відсотки за користування кредитними коштами, немає сенсу віддавати кошти просто так. І саме головне ризик загинути або інвалідність, хто в такому випадку буде повертати кошти ? Така гірка правда яку чомусь не всі розуміють)
+
0
Nadrovez
Nadrovez
8 июня 2024, 13:01
#
Так для інформації, коли користувався кредитною картою, то % нараховуввлись за користування кредитом, прострочок не було
+
0
Nadrovez
Nadrovez
8 июня 2024, 13:13
#
Написано: проблему вирішеео, однак це не правда, ліміт на оплату частинами не встанрвлений! Ганьба прівєту, от це так підтримують військових і обманюють читачів!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Все курсы банка