Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк зсередини

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
FizzBuzz 15 мая 2024, 15:15
Ніколи, ніколи, ніколи не йдіть сюди працювати!

Відношення до працівників — як до скота.
Кожного місяця, постійно, на протязі років, навантажують, навантажують і навантажують додатковими обов’язками, додатковими видами робіт — і все за мізерну зарплату, яку обіцяли-обіцяли підняти — але так і не підняли. Ніхто, в принципі, і не сподівався. Під «додатковими обов’язками» слід розуміти, що постійно з’являються «нові обов’язки», яких раніше ніколи не було, але тепер «ви будете робити ще й це». За ті самі гроші. І так постійно.
Раніше давали в грудні 13-ту зарплату в — цього року вирішили не давати. Чому? А просто так. Мабуть, тому, що банк відрапортував про рекордні прибутки в 2023 році. Мабуть тому, що банк до війни взяв курс на ліквідацію відділень на користь самостійного обслуговування клієнтів у терміналах і банкоматах — а з приходом війни банк ударними темпами робить дорогущі ремонти у відділеннях, які він «мав закривати». Впевнений, що на цих ремонтах пиляють бюджет по повній програмі і відкатують.
В сьогоднішніх умовах, з ростом цін абсолютно на все, зарплати вистачає якраз на комуналку і їжу. Згадується срср з його «от зарплатьі до зарплатьі» — нічого собі ані купити, ані відкласти, ані позволити собі захворіти — просто неможливо фізично.
В січні-лютому 2024 року обіцяли підвищити… ні, не підвищити, а «переглянути» зарплату. Мабуть, вже й «переглянули», подивились, і вирішили, що «цим рабам кісток хватає, підвищувати не будем».
Бронювання (як не крути, але питання, яке зараз багатьох хвилює) — ну… ніби то формально і є, а по факту — впевнений, що квоту на заброньованих використали на наближених до панівної верхівки, а все, що залишилося — милостиво кинули униз, холопам. Переважна частина чоловічого складу персоналу (тих, хто стоїть на нижчому щаблі харчового ланцюга) не заброньована, і перспектив для отримання броні у них немає — банк просто у цьому не зацікавлений. Він забронював того, кому йому треба, а відносно інших на нарадах неофіційно розповсюджувалась фраза, кинута «зверху», кимось з керівництва — «щось не влаштовує — вас тут ніхто не тримає. За парканом черга бажаючих на роботу стоїть». Щоправда, після того, як звільнюються працівники, або їх мобілізують, заміну їм знайти не можуть — така мабуть «черга за парканом» дивна.
Та на розвезенні піци можна заробити за місяць набагато більше, ніж працюючи в «найбільшому банку країни».
Шукайте бажаючих за парканом. Там черга стоїть.

«Відповідь банку» можете не писати — не турбуйтесь даремно. Ви ж що зможете відповісти на написане? Та нічого, крім водички про «найбільший банк України», про «інновації і конкурентну заробітну плату» — але усі, хто в темі, розуміють, що це просто-напросто брехня, розрахована на тих, хто не знає, як йдуть справи насправді, банальні рекламні штампи, які ви тягаєте з коментаря в коментар, вони нічого спільного з дійсністю не мають.
Приватбанк
Ответ банка
15 мая 2024, 17:46
Вітаємо.
Нам шкода, що у вас склалося негативне враження про банк.
Банк максимально орієнтований на підтримку клієнтів та працівників у цей нелегкий час. Хочемо зауважити, що Банк на постійній основі проводить перегляд заробітних виплат працівникам.
Якщо у Вас є невирішені питання з банком — напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення. Будемо раді допомогти!
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 3

+
0
FizzBuzz
FizzBuzz
15 мая 2024, 17:57
#
Ви брешете про «регулярний перегляд заробітних виплат». Просто брешете. В принципі, ви нічого іншого написати і не маєте права, я це розумію, і, звісно, не розраховую, щоб ви публічно погодились з моєю точкою зору — аж ніяк. Просто, для тих, хто читає ці коментарі — щоб вони знали, що ваші виправдання, м’яко кажучи, не зовсім відповідають ситуації, що склалася.
+
0
Руслан Новиков
Руслан Новиков
17 мая 2024, 11:14
#
Нвіщо вам зп піднімати?
ви співробітники найбільші шахраї
які пиздять гроші с карток та торгуєте персональними даними кліентів
то ви ще повинні доплачувать
+
0
Devastation
Devastation
27 мая 2024, 21:28
#
А что значит «навантажують»? Говоришь «не входит в мои обязанности и всё.
Запомните — уволить могут только по статье.
Уволить могут за невыполнение обязанностей, но если вы докажете, что эти обязанности не ваши, или если их на вас повесили, а раньше вы таких не имели, то ничего вам не будет.
А если захотят уволить ПСЖ, то отказывайтесь, если сами уйти не хотите.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.6 45.6
USD 40.9 41.5
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.6 45.6
USD 40.9 41.5
Все курсы банка