Обережно шахрайство!!!
- Недорого Отзывы
- 28 февраля 2024, 23:58
Тупость клиента, а виноват банк
Автор, но ведь вы же сами зашли на фейковую страницу мошенников. Сами же предоставили все нужные для них данные. В чем вина банка то ? Почему ж вы думаете, Что банк по первому вашему заявлению обязан аннулировать операцию и отдать вам деньги ,? Это так не работает . Наступит просто хаос в банковской системе
- 29 февраля 2024, 15:29
Але ж карту давала заробітну, а зняли з кредитної ! Мої ж гроші!!! І ліміт цієї карти я не просила збільшувати! Навіщо ж мені повертати мої кошти? Списали на карту Приватбанку. Звісно, лише хаос вже є коли списують кошти. Я зрозуміла, що ні я перша і не остання. Як варіант, можливо, це працюють співробітники даної установи. Вони ж знають, що нікого не накажуть!!! А я , як клієнт лише отримала «нагороду».
Даний коментар написала, щоб люди блокували кредитні картки та не збільшували шалений ліміт. Ось і все.
Не хвилюйтеся,коментатори, я вже зрозуміла, що свої гроші не отримаю …
- Недорого Отзывы
- 29 февраля 2024, 15:32
Дебетовая и кредитка как правило привязаны к одному счету
- 29 февраля 2024, 15:32
Але справу свою буду розповідати кругом . І у соц мережах, і всі знайомим, і т.д.
- 29 февраля 2024, 15:35
Коментатор, добре, що Ви все знаєте. Мабуть, працюєте в даному банку?!?
- SergeyNina
- 1 марта 2024, 20:42
Банк не может просто так отменить транзакцию. В вашем случае скорее всего сделать нельзя ничего. Обидно, будьте внимательней
Люди, не довіряйте даному банку і блокуйте та не користуйтесь кредитною карткою! Місто Звягель, Житомирської області.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.