Актуалізація даних
- Olexandra98
- 28 декабря 2023, 18:19
Потім після 31.10.2024р потрібно буде знову актуалізацію даних проходити я правильно зрозуміла?
- SergeyNina
- 28 декабря 2023, 23:42
У других проканало просто сделать фото паспорта без нового фото
- Aleksandr 56
- 5 января 2024, 10:00
«При цьому у полі: „Строк дії“ необхідно вказувати 31.10.2024» А поле то де?!? Нема там такого поля.
Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників.
Фахівці профільного відділу вже перевіряють дії оператора під час вашого звернення, щоб провести роботу й уникнути подібних ситуацій в майбутньому.
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності.
Актуалізація даних проводиться для того, щоб ви завжди мали можливість користуватися усіма послугами та сервісами банку.
Ми зробили цю процедуру максимально легкою та доступною, зараз оновити свої дані можна не виходячи з дому в Приват24.
Актуалізацію можливо провести в Приват24 за документом, без вклеєної за віком фотокартки (25 років), якщо термін для вклеювання фотокартки настав після 24.01.2022. При цьому у полі: «Строк дії» необхідно вказувати 31.10.2024.