Блокування коштів на 180 діб та ніяке обслуговування.
- 16 сентября 2023, 15:02
ФОП перереєстровано у Киів, прошу перерозглянути ситуацію.
Ось частина зі статті, на яку посилається Приват :
2. На тимчасово окупованій території забороняється:
а) будь-яка господарська діяльність (підприємницька та некомерційна господарська діяльність), до якої державою застосовуються такі засоби регулюючого впливу, як ліцензування, патентування і квотування, видача дозвільних документів, сертифікація та стандартизація, надання інвестиційних, податкових та інших пільг, надання дотацій, компенсацій, цільових інновацій та субсидій;
По-перше, ФОПи з ТОТ (підкреслюю) не забовʼязані робити перереєстрацію, якщо бізнес працює на не окупованій частині України.
По-друге, перед тим, щоб оперувати такую статтею необхідно мати вагомі докази.
покупки від клієнтів були у Києві, Луцьку, Івано-Франківську.
По-третьє, фактично ФОП не займається господарською діяльністью на ТОТ. Тому посилатися на цю статтю некорректно.
Ось частина зі статті, на яку посилається Приват :
2. На тимчасово окупованій території забороняється:
По-друге, перед тим, щоб оперувати такую статтею необхідно мати вагомі докази.
покупки від клієнтів були у Києві, Луцьку, Івано-Франківську.
Ну це ви можете так думати що не коректно. Банк має підозри — от як результат і рішення про блокування. Не згодні, та ображені? Тоді у содові порядку захищайте свої права, доведіть що банк помиляється.
- 19 сентября 2023, 9:30
Його підозрі не зазначені нічим. Індик теж думав і у суп попав. Наразі, при зміні адреси у ФОП банк не має жодної відповіді.
- 19 сентября 2023, 9:35
Прошу банк переглянути заяву про блокування, як і обіцяли. ФОП перереєстровано, Витяг з ЄДР готовий відправити будь-яким зручнім способом.
USD | 41 | 41.6 |
Але політика банку — нічого не зробиш. Хто не хоче — той не користується.
І дивлячись на те, що в мене є досвід користування іноземними банками — все одно, Приват отримує свою оцінку в 1 зірку. Чому?
Вклали грошей, реанімували бізнес, який був у Мелітополі, почали робити продажі. Потім, привату щось не сподобалось і вони вирішили заблокувати оплати від клієнтів на сумму 102.000 гривень. Попросили ПАСПОРТИ клієнтів. Яка розумна людина там сидить — я не розумію. Десь тиждень, вбиваючи власну репутацію, ми зібрали необхідні паспорти і відправили у приват.
Телефоную через декілька діб і питаю, що ж там кошти.
На що мені відповідь — нажаль, ваші кошти заблоковані на 180 діб, ваша фірма зареєстрована не на території України, ще є підозра, що ви працюєте з окупантами.
На жаль, я не записав цю розмову. Те, що я був, у шоці, не передасть жодних почуттів, які в мене були. ЯК ТИ, МЕРЗОТНИК МАЄШ ПРАВО ЗАЗІХАТИ НА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ? Як це не Україна?
Мене це дуже вибісило, але я запропонував надати власні документи, а саме: печатка за квітень 2022 року про перетин грузинського кордону, фірму у Грузії, Песель у Польщі, захист у Словаччині, водійське посвідчення у Канаді, на що меня приват відповів — на жаль, рішення банку незмінне. Ви — терористи і бандити.