Замовлення валюти
- KotletaDollarov
- 9 августа 2023, 19:43
Мне в обменнике предлагали 500€ тоже отказался, для Европы это очень огромные деньги, там в некоторых местах и 100 не очень хотят брать
- SergeyNina
- 10 августа 2023, 0:10
Я решал вопрос поездкой по отделениям по проспекту Победы начиная с проспекта победы 65 и далее в центр по всем подряд отделениям. По 500 лучше не брать их никто брать не хочет в Европе — боятся
Я так теж вирішую зараз, але це не нормально. Головне, що представник банку вже поставив зо проблему вирішена…
- SergeyNina
- 11 августа 2023, 0:22
Пробуйте отделения около вокзала, крупных бизнес центров . Без заказа, можно ехать там часто сдают вполне ликвидные купюры если кассир их не крысит для своих клиентов
Вже другу неділю не можу забрати свої кошти з валютної картки. Замовляю 2000 євро, привозять в банк 4 купюри по 500, на жаль мені це не підходить, відмовляюся.
Друге замовлення, в інше відділення, привозять купюри в такому стані, що касирка сама змогла відібрати тільки 450 євро, жовті, пописані, пом’яті, просто жах, потім самі не захочуть брати такі гроші, або будуть відсотки при обміні.
Замовляю в третє, 4 рази, по 400 євро, мабуть, не просто так я це роблю, і звістно, привозять 3×500 + 100. Забираю тільки 100
Дзвоню на гарячу лінію, і мені кажуть, що купюри, які були в жахливому стані — платіжні, і вибрати номінал не можна, і все це ще й на підвищених тонах. Я це все розумію, але я хочу розв’язання питання, а не взнати, що вони платіжні. Я вже витратив купу часу, щоб забрати свої гроші.
Спробував подзвонити «персональному банкіру», так та взагалі трубку не взяла, ось такий голд клуб, і персональний банкір.
Виходить, що мені треба або замовляти в 4 різні відділення, або на 4 різні дні?
У відділенні видаються як купюри, прийняті й перевірені касиром при проведенні операцій, так і купюри, котрі надані інкасацією в банк, які також попередньо пройшли додаткову перевірку. Під час видачі пропонуються платіжні купюри.
Окремо замовити купюри певного року, або номіналу немає можливості.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати.