Суцільне розчарування, а не банк
- Volodymyr253
- 29 июля 2023, 3:11
Це якась загальна проблема у приватбанку. Цікаво це халатність служби безпеки чи якийсь умисел/співпраця з шахраями? Перегляньте останніх 20 відгуків і знайдете не один такий відгук (у тому числі мій), де банк без жодного підтвердження дозволяє шахраям знімати гроші. У мене 19 липня протягом 40 хвилин кількома платежами, шахраї купили послуг на іншому сайті більш як на 37 тис грн з кредитки (і все це у в'єтнамській валюті), а банк не те що запит на підтвердження платежів не надіслав, а навіть не надіслав ніяке повідомлення, що гроші знято.
- Kristina24
- 29 июля 2023, 11:06
У меня мошенники сняли 2000 $, без подтверждения и без моего разрешения, карту сразу заблокировали,это было когда мы были с ребенком в другой стране,мы остались без денег и без карты благодаря приват банку, где была безопасность банка это вопрос к банку,но думаю её там вообще нет,такие истории каждый день и их все больше и больше, перешла в моно банк пока не жалуюсь.
Банк компенсировал вам утраченные 2000$ ??
- Kristina24
- 31 июля 2023, 16:51
Конечно нет, я написала заявление в кибер полицию, но уже 5 месяцев ни ответа ни привета.
- SergeyNina
- 30 июля 2023, 0:01
У привата не срабатывают интернет лимиты. К сожалению это стало причиной прекращения использования мною карт приватбанка.
Из-за несрабатывания интернет лимитов можно очень сильно попасть на деньги
до 120 днів. Також повідомила що шахраї провели авторизація моєї карти з використанням номеру, терміну дії і cvv кодом на певному сайті. Й після цього банк авторизував і відніс його до «безпечних сайтів» чим саме дав зелене світло шахраям. Мені не приходили ні коди з смс, ні дзвінки для підтвердження, ні ліміти по карті не спрацювали (що добило мене остаточно, бо я встановила 100 грн.). Згідно відповіді банку, після авторизації карти на сайті з неї можна списувати будь які суми, і до одного місця ті ліміти. Це взагалі не налазить на голову!!! Скажіть де безпека банку??? Чим ви зайняті??? Якщо дозволяєте таке. До крадіжки з карти у мене був ще свій борг й загалом у мене 36 тис. Я стала шукати варіанти вирішення, бо % по боргу ростуть з повної суми. І платити мінімальний платіж з тої суми мені вкрай дорого.Й звернулась з проханням реструктуризації (розбивка суми рівними частинами). На що отримала відповідь, що мушу стати злісним не платником щоб отримати таку подачку від банку! Хотіла навіть взяти «кредит готівкою» в тому ж Приватбанку. Й тут суцільне розчарування, бо під час звернення я заблокувала кредитку і не збираюсь її розблоковувати.Відділ по кредитах анулював після цього усі доступні мені ліміти. А відновити до того рівня що було вони не можуть (((. Так триває вже майже місяць моїх поневірянь. Банк свідомо заганяє мене у боргову яму! Коли я питаю у працівників банку що вони можуть запропонувати мені щоб якось вирішити питання, то ті розводять руками. Довіри до банку «0». Навіть ворогу не побажаю звертатись в ПриватБанк. Тож якщо вам не шкода своїх нервів, себе й своїх коштів, то ласкаво просимо в ПриватБанк.