Ігнорування звернення по роботі мобільного додатку
- natashaGra
- 21 июля 2023, 8:01
В этом банке уже давно никакой надежды нет
Коли дуже нудно живеться — ось так треба назвати відгук. Яка різниця якого кольору карта відображена? Придумали з мухи слона так ще й далі намагаєтесь роздувати її 🤦🏼♂️
EUR | 43 | 44 |
Суть звернення була наступна:
— в мобільному додатку при наявності у фізичної картки МС для виплат зеленого кольору вона хображена синім відтінком і навпаки у фізичної картки Віза синій колір, а в мобільному додатку вона якраз зелена (хоча зеленою має бути МС). По факту розробники додатку переплутали шлях в коді до зображення карток.
Га мою вимогу створити тікет до команди розробників щоб це пофіксили, оператор попросив фото моєї картки щоб впенитися що вона зелена, зареєстрував заявку і через 5хв з моменту реєстрації звернення вже було закритим з пропозицією вибрати дизайн з наявних у додатку.
Я ж розумію, що команда розробників взяла б цю задачу максимум в наступний спринт і це зайняло б від двох тижнів до наступного релізу додатку, але ПриватБанку все одно, типу я нічого не зрозумію тому і 5хв на розгляд досить (прівєт оператори Владислав і Максим).
Якщо вже є ігнорування в таких елементарних задачах, то яка надія справді на співпрацю в подальшому, а моє наступне фото буде з підписанням заяви на закриття рахунку, відкрию собі Моно.
«ПриватБанк — беремо і НЕ робимо»