Щира подяка співробітнику Буряк Владиславу.

Доброго дня!
Я — Дмитрієва Марія Іванівна.
Хочу висловити щиру подяку співробітнику ПриватБанку Буряк Владиславу!
1 Червня, близько 13.15 я зателефонувала на гарячу лінію ПриватБанку і просила допомогри мені знайти в архівах підтвердження відкритих мною у 2018 році валютних депозитах, тому що співробітники у двох відділеннях, до яких я заходила не знали як це зробити.

Буряк Владислав (призвище точно пам«ятаю, а ім»я можу переплутати) дуже уважно вислухав мене, на гучному зв«язку дуже детально розповів мені по-кроках як знайти і сформувати необхідні мені документи, щоб там були не лише номери депозиту, а і суми (саме вони мені були необхідні для нотаріуса для підтвердження сум мого доходу, задля оформлення мною заповіту на мого сина).
В мене кілька разів не виходило встановлення дати, того періоду, за який я хотіла здійснити пошук відкритих раніше депозитів. Владислав спокійно підказував мені як знайти «спільну мову» з календарем пошуку (доречі: він геть не зручний). Нам все вдалося. Депозити були знайдено, довідки сформовано і надіслано на мій e-mail. Це було НАЙПРИЕМНІШЕ І НАЙПЛІДНЕ спілкування із співробітником ПриватБанку за все моє життя! Дійсно, Владислав — компетентний, уважний співробітник! Щиро йому дякую!
Приватбанк
Вітаємо. Дякуємо за ваші слова, вони надихають та мотивують наших співробітників якомога якісніше виконувати свої обов'язки!

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Щира подяка співробітнику Буряк Владиславу.