Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Чому шахраї вводять три рази не вірний CVV код банк не блокує карти ,а дає купу спроб,щоб шахраї підібрали той код!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Allaru11 30 мая 2023, 20:51
З карти «Універсальна» з кредитного ліміту були здійсненні шахраями списання, відбулися транзакції на суму 42559 грн.Безпека ПриватБанку мене не захистила! Карта у мене на руках, третім особам не передавала ні карти, ні персональних даних, катру не втрачала, купівлі- продажі через сайти не здійснювала.(я за фахом банківський працівник правила безпеки при користуванні банківськими картами мені відомі) Транзакції відбулися 29.04,30.04,01.05, у валюті та вночі.Шахраї вводили невірний cvv код,і банк не прийняв жодних дій, щоб запобігти шахрайству, також не було підтверджуючого дзвінка, не сповіщення про пітвердження даних списань, взагалі жодних сповіщень не було! Я відразу заблокувала карту у додатку та зателефонувала на 3700 Зрозуміло, що схема однакова! без будь-якого підтвердження операції списання грошових коштів (телефонний дзвінок, СМС повідомлення з кодом, повідомлення в додаток)
Питання до Банку:
1. Чому мені не надійшов 3dSC для проведення транзакцій (не потрібно відповідати про безпечні та сумнівні сайти, це тут ні до чого, кошти з банку випускаєте ви і ваша система безпеки).

2.Чому шахраї вводять три рази не вірний CVV код банк не блокує карти, а дає купу спроб, щоб шахраї підібрали той код!
Приватбанк
Ответ банка
31 мая 2023, 9:37
Вітаємо. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.
Для проведення оплати в інтернеті або прив'язки картки для здійснення операцій без додаткового підтвердження в подальшому необхідно ввести дані картки, що відомі лише її власнику. При цьому недостатньо знати лише CVV-код, також треба ввести строк дії та номер картки. Зазначимо, що у випадку прив'язки картки до сайту, власник картки тим самим дає згоду на списання платежів даним сайтом/сервісом без необхідності повторного підтвердження операції.
Також повідомляємо, що заявки на повернення коштів знаходяться в обробці (крім тих, по котрим списання було відсутнє, що можна перевірити у виписці по картці), та у випадку, якщо при вказаному платежі не був введений 3D-secure пароль (СМС на Ваш номер телефону) — шанси оскаржити дану операцію і повернути кошти розцінюються, як високі. Однак хочемо звернути увагу на те, що розгляд подібних справ строго регламентовано правилами платіжних систем і може зайняти від 45 до 120 днів.

Комментарии - 7

+
+47
okhotenko
okhotenko
31 мая 2023, 10:45
#
Тому, що шахраям Ваші данні, які становлять банківську таємницю зливає саме ПриматБанк. Як і колекторам, рекламщикам та іншій нечисті. Бази П Б вже давно є у продажу в інтернеті - погугліть. Це повна неповага до клієнтів.Краще обрати інший банк.
+
+32
Руслан Новиков
Руслан Новиков
31 мая 2023, 11:25
#
Деньги с карт воруют сами работники прихват банк
не читайте отписки прихватовского бота он то же с жульем в доле!
+
+2
Jokets
Jokets
31 мая 2023, 17:58
#
Паранойя страшная хрень)
+
+2
Вячеслав Ол
Вячеслав Ол
31 мая 2023, 14:41
#
В привате на карте лежит 100грн)
Если больше то блокирую карту в приват 24, это единственный способ защитится от мошенников.
А вообще полно банков с защитой от интернет покупок
+
+2
Jokets
Jokets
31 мая 2023, 17:59
#
Интересно читать как человек пишет что за специальностью банковский сотрудник и при этом спрашивает почему не было смс кода для подтверждения списания денег) интересно же вас учили, или вы хорошо учились что такого просто не знаете
+
+2
SergeyNina
SergeyNina
31 мая 2023, 19:49
#
Данные карты могли добыть как угодно. 1. Запрет проведения транзакции без 3ds такая настройка должна быть, но её нет почему-то так и полный запрет на транзакции в интернете. 2.
+
0
Allaru11
Allaru11
3 июня 2023, 9:31
#
Банка відповідь :«Зазначимо, що у випадку прив’язки картки до сайту, власник картки тим самим дає згоду на списання платежів даним сайтом/сервісом без необхідності повторного підтвердження операції.» —
АЛЕ це небезпечно, так, як шахраям це також відомо! мій випадок не поодинокий, купа таких як у мене ситуацій! Систему безпеки потрібно посилювати!(якщо це не ваша схема)оплата комунальних платежів ви відправляєте звінок або сповіщення!, а тут великі суми та у валюті і ваша «недобезпека» дозволяєте по тихому списувати кошти!

Не власних коштів не вільного кредитного ліміту зберігати на рахунках в Приваті НЕБЕЗПЕЧНО!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.85 45.85
USD 41.05 41.65
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.85 45.85
USD 41.05 41.65
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Чому шахраї вводять три рази не вірний CVV код банк не блокує карти ,а дає купу спроб,щоб шахраї підібрали той код!