Списали 500грн

Проблема решена
Helen86
29.04 після покупки в одному з супермаркетів з моєї карти не списались кошти за покупку. А через деякий час крім списання цих коштів, з’явилося ще одне таке ж списання з часом в 00:00 в цей день і баланс на карті став від'ємним. Тобто 2 рази зняли гроші за одну покупку.
Не знаю, чи це помилкове списання, чи шахрайські дії працівників банку, але вимагаю повернути мої кошти.
Приватбанк
Вітаємо. Приносимо вибачення за незручності. На даний момент спостерігається некоректне відображення доступного балансу у виписці Приват24 за картками у зв'язку із задвоєнням деяких операцій, проведених 29.04.2023. Радимо звернутись в наш чат підтримки за посиланням pb.ua/chat для подання заявки на повернення коштів. Дякуємо за розуміння.

Руслан Новиков
Руслан Новиков
2 мая 2023, 14:21

Это мошенничество. Не читайте отписки прихватовского бота! Он в доле!
SergeyNina
SergeyNina
3 мая 2023, 0:48
Это сбой процессинга. Или автовозврат на протяжении 24 часов или ждать 11 дней
8 мая 2023, 16:10
Пройшло 11 днів з дня списання — кошти не повернули, але запис про транзакцію видалили. Тобто вкрали гроші і замели сліди? Чи як це розуміти?
Vikamoskvi
Vikamoskvi
5 июня 2023, 18:38
Точно те саме, після онлайн покупки списали кошти два рази , коли позвонила на гарячу лінію видалили транзакцію ніби нічого і не було, всі скріншоти в мене є, підтримка нічим допомогти не може сказали чекати до 120 днів, чому я повина чекати свої кошти 120 днів якщо це помилка банку яку вони навіть не визнають ? Тобто банк може списати скільки хоче та просто видалити докази?