Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Безпека клієнтів нульова

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
kadet0000700007 29 декабря 2022, 18:01
28.12.2022 о 23.05 отримав повідомлення в Приват24 про списання кредитних коштів з кредитної картки по часам ніяких операцій з приводу придбання чи оплати товарів не проводив. Списання списання коштів пройшло без мого підтвердження і без моєї участі де в цей час була безпека ПриватБанку незрозуміло.
Лише 29.12.2022 від консультанта ПриватБанку отримую інформацію що вивляється 28-го числа о 9 ранку відбувалися спроби щодо підбору cvv коду по моїй карті але разом з тим ніякої інформації про такі дії я не маю, в додатку до мене не надходило. Як би я це побачив ще вчора з ранку можна було запобігти шахрайським діям які були здійснені відносно мене. Дякувати консультанту який вечірній час допоміг заблокувати картку та створити заявку на повернення коштів.
Але, тепер за правилами банку необхідно очікувати 120 днів і можливо, не факт, що ці кошти будуть повернуті, разом з тим оскільки кошти є кредитними, а не власними, тому після 25 числа кожного місяця на суму яка в мене списанна, я за правилами банку чомусь повинен сплачувати відсотки. Шляхів вирішення цього питання в Приватбанку чомусь не існує, а оскільки кошти списані шахрайським шляхом, то чому з клієнт повиннен сплачувати за це відсотки за користування шахраями коштами банку, навіть не коштами клієнта. Більше того підстав для того щоб не списувати відсотки достатньо, а саме подана заява до кіберполіції та до відділку національної поліції.
Чому ПриватБанк не вважає за потрібне закрити рахунок до повернення коштів щоб клієнт не сплачує відсотки за той період коли цими коштами користується шахрай тобто протягом 120 днів клієнт повинен сплачувати відсотки банку за те що хтось користуються цими коштами.
Також виявляється що кошти які знаходяться фактично на рахунках банку мають бути ще захищені з боку клієнта.мені здається що сам банк має захищати те що знаходиться в його розпорядженні і дбати про своїх клієнтів і про захист їх персональних даних.
Отож можна підсумувати що будучи клієнтом ПриватБанку ви не маєте жодного захисту від проведення шахрайських дій, та коштів які знаходяться на рахунках у Приватбанку.
Приватбанк
Ответ банка
29 декабря 2022, 18:31
Добрий вечір!
Проведення оплати в інтернеті або прив'язка картки на сторонньому сайті для здійснення подальших оплат можлива лише у разі, якщо на сайті були введені дані картки, що відомі лише її власнику. Зі своєї сторони банк піклується про безпеку коштів та робить все, щоб не дати шахраям заволодіти коштами клієнтів. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей.
На нашому сайті розміщено ряд порад та правил, які допомагають клієнтам самим не потрапити на гачок шахраїв та не дати заволодіти своїми коштами.
Після невдалих спроб з введенням невірного CVV коду по картці вам було відправлено інформацію про це на електронну пошту, яку ви зазначали в банку.
Що ж до оскарження платежів, зазначимо, що строки опрацювання заявки на повернення коштів та правила оскарження регламентуються правилами міжнародної платіжної системи. За результатом обробки заявки ми додатково вас проінформуємо.

Комментарии - 5

+
0
kadet0000700007
kadet0000700007
29 декабря 2022, 18:52
#
Електронна пошта це дуже добре!!! Разом з тим я не сиджу постійно на поштовій скрині і поштою фактично не користуюсь, а є люди літнього віку, які взагалі не вміють користуватися електронною поштою. Але чому в додатку Приват24 не було жодної інформації, або ж повідомлення на фінансовий номер??? Адже фінансовий номер який прив’язаний до операцій є надійною системою захисту, але в данному випадку це прокол системи захисту клієнтів з боку Приватбанку. Також я не отримав відповіді щодо сплати відсотків за списані шахрайським способом кошти, при умові що це не власні кошти , а кредитні кошти фінустанови. Виходить що допоки банк шукає як у нього шахрайським способом заволоділи коштами клієнт повинен цей час платити відсотки, за те чого в нього немає, більше того подані заяви як до нацполіції, так і до кібер поліції, що є підтвердженням проведення шахрайських дій відносно клієнта. Це не логічно…ми шукаємо і розбираємось, а ви нам платіть… Абсурд…
+
+5
Jokets
Jokets
30 декабря 2022, 6:41
#
А есть решение суда что деньги списали мошенники действительно без вашего соучастия? Что вы жертва? Есть решение суда что банк должен аннулироваться долг и закрыть счет? Нету, есть только ваши слова которым как любая компания просто так верить не будет
+
+2
RomanDzvin
RomanDzvin
30 декабря 2022, 17:56
#
Тому, що цей випадок не поодинокий. В мене аналогічна ситуація. Не отримав сповіщення в додаток або на телефон сповіщення, що для моєї карти підбирають ссв код) Якби я отримав повідомлення від банку то я б заблокував карту і не втратив гроші.
+
0
RomanDzvin
RomanDzvin
30 декабря 2022, 16:14
#
Доброго дня! АВТОРА посту прошу відгукнутися. В мене сталася ідентична ситуація. Це означає, що можливо з приватбанку відбувався витік інформаціЇ. мій контакт у вайбері і телеграмі +48880291525
+
+15
SergeyNina
SergeyNina
30 декабря 2022, 20:38
#
Банк не признает дырку в безопасности с перебором сvv кодов. Перебирать CVV коды на оплатах это вершина защиты карты ещё и при этом не блокировать карту после пятого ввода неверного сvv кода вообще наглость
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.8 45.8
USD 41.15 41.75
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.8 45.8
USD 41.15 41.75
Все курсы банка