якщо шукайте надійний банк, то приватбанк вас розчарує!!!

Проблема решена
Irina220969
Хочу поділитися своєю сумною історією співпраці з приватбанком. Я клієнт цього банку з 2007 року. До сьогодні відносини з банком були рівні. Не будемо брати до уваги, що для розвитку бізнесу в 2019 році (коли була оголошена підтримка державою малого бізнесу), кредит дав мені не приватбанк, а ПУМБ!!! Зараз я була змушена виїхати з рідного Краматорська до Києва, як біженка. Мені 53 роки, здоров’я похитнулося, та й з працевлаштуванням проблема (здобувачів утричі більше, ніж вакансій).Наразі країна переживає важкі часи. Але ми -Україна! Ми єдині! Ось і Приватбанк «ПІДТРИМАВ» мене заблокував мою кредитну картку лімітом на 5300гр., на яку приходять соціальні виплати. Прошу взяти до уваги, що ПРОРОЧОК ПЛАТЕЖІВ НЕ БУЛО!!! Я не скаржусь, просто для мене це додаткове моральне та матеріальне навантаження. І завдяки таким банкам як ПРИВАТБАНК та А-банк, тебе тягнуть у прірву. Я впевнена. що я повернуся до свого рідного УКРАЇНСЬКОГО КРАМАТОРСЬКА і продовжу свою підприємницьку діяльність.Але я більше ніколи не співпрацюватиму з Приватбанком! Хочу висловити величезну подяку Рінату Ахметову за гуманітарну підтримку та лояльне ставлення його банку ПУМБ до своїх боржників!
Приватбанк
Вітаємо.
Бачимо, що карта не була заблокована Банком, ви можете користуватись власними коштами на картці і кредитним лімітом, який наразі доступний. У разі наявної заборгованості, власними коштами можна користуватись після її погашення.

Jokets
Jokets
14 октября 2022, 14:09
На кредитную карту не может приходить мой выплата, такие зачисления только поступают на карты для выплат) не хорошо врать
SergeyNina
SergeyNina
14 октября 2022, 16:13
Если у вас карту блокнули нужно искать причину блокировки. Возможно вам нужно просто подтвердить что вы в Киеве подойдя в отделение или перевыпустить карту.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / якщо шукайте надійний банк, то приватбанк вас розчарує!!!