Приватбанк створює умови для міжнародного скандалу!

Проблема решена
ichua
21.09.2022 відправила синові переказ з найкрупнішого банку Чехії, маю документи, що підтверджують транзакцію. Сьогодні 04.10 вкотре отримала від служби підтримки swift-переказів інформацію про те, що «переказ до них не надходив»! Третій тиждень мене ганяють від оператора до оператора, які навіть не читають текст повідомлень, не дивляться документи, що додаються, а тупо повторюють «що нічого не отримали, не бачать, не можуть перевірити, відслідкувати…тощо. В умовах, коли Україна звертається до всього світу по допомогу, і уряд Чехії всіляко підтримує українців, Приватбанк просто викликає огиду таким відношенням до своїх громадян та робить дурня з банку-відправника, змушуючи через день ходити до відділення. Тепер я добре розумію, чому тиждень бігала по місту, щоб знайти банк, який береться за перекази до України. Багато банків просто не хочуть з нами співпрацювати, бо це страшний головняк! На третій тиждень з’ясувала, що Приватбанк забажав уточнення «призначення переказу», «соромлячись» запитати про це у відповідях на мої повідомлення і повторюючи мантру про «нічого не отримували». Ну звичайно, переказ від матері синові вимагає суперуточнення, це ж не мільйон доларів для хабаря. Там уточнення не треба, все «договорєно». Так навіть і після уточнення гроші все ще не зараховані на картку синові. А у нас спливає термін для оплати за університет! Особисто наша родина в цій війні втратила житло, батьків, кота…Скільки можна знущатись над нами, негайно вимагаю припинити це лайно!
Приватбанк
Вітаємо.
Так як платіж не надходив, як відправнику, вам необхідно звернутись до свого банку та перевірити стан переказу і запити банків кореспондентів.

6 октября 2022, 18:29
Ну если вы отправитель то лично вам приват ничего искать, проверять не будет. Получатель сын, он уточняет у привата что там, но если приват не ПОЛУЧИЛ деньги то что ему зачислять?
6 октября 2022, 21:43
Ви не переймайтесь, син також активно займається цим питанням.
І так само отримує відписки, жодної конкретики
7 октября 2022, 7:37
Тогда надо наверное вопросы задавать банку отправителю, пусть уточняет у банков корреспондентов что произошло. Или пусть отзывает перевод вам назад
mlp711141
mlp711141
6 октября 2022, 22:33
Искренне вам сочувствую… Передайте информацию о данной проблеме чешским журналистам, чтобы они озвучили какой такой гнилой ПриматБанк, и что он не заслуживает называться банком, тем более системным государственным. Я до сих пор удивляюсь, как этот горе-банк считает доверенным и надёжным интернет-соединение (в том числе через незапароленное интернет-соединение общественных точек WiFi) через сети того провайдера, на которого я работал ранее (даже через незапароленный WiFi часто не использует двухфакторную аутентификацию), что может дать доступ злоумышленникам по логину и паролю чужому человеку к твоему счёту.

Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Приватбанк створює умови для міжнародного скандалу!