Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Шахраї

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
KarakaiO44 21 сентября 2022, 21:15
Добрий день. Я інвалід 2 групи та вимушена переселенка з зони бойових дій. 19 вересня шахрайськими діями було знято з карти ПриватБанку 19.580 грн. На мій номер поступив звінок яких представившися «Безпекою банку ПриватБанк». Для підтвердження що він потипу Працівник Беспеки банку розповів про мене всю інформацію яку знала тільки я і працівники Банку (Хто я, рік народження, де були видані картки, скільки коштів на карточках). Для переконливостя що він не шахрай було переключення звінок потипу на оператора за номером «3700» оператор сказав що в мою карту були втручання та вона заблокована. Так як це була неділя від запропонував її розблокувати зараз, та почав говорити що мені робити. Та для підтвердження того що він потипу працівник Безпеки банку він збільшив кредитний ліміт на одній з карток, перекинув із скарбничка на карту та міг заблокувати та розблокувати картку. Та подальшими діями шахраїв/шахрая було знято кошти із скарбничка та карти. Так як я Інвалід 2 групи та з неповнолітньой дитиною на руках та з дитиною студентом. Ці кошти збиралися для оплати навчання та на ремонт будинку після обстрілу та на лікування. Просимо вас розібратися в цій справі. Бо дуже потрібні ці кошти.
Приватбанк
Ответ банка
22 сентября 2022, 10:44
Добрий день!
Описані вами операції могли бути здійснені за наявності доступу до особистого кабінету Приват24. Для доступу в Приват24 окрім доступу до фінансового номеру необхідно знати пароль від акаунту або ПІН-код картки (для відновлення доступу), які відомі лише клієнту власнику картки і не зберігаються в банку у відкритому незашифрованому вигляді, тобто, до них не мають доступ співробітники банку. Ми постійно наголошуємо, що клієнти мають бути пильні та не передавати дані карток та паролі від акаунту третім особам.
Відповідно до п. 2.1.4.5.1 Умов та Правил банківського обслуговування розміщених на сайті банку, Клієнт зобов'язаний не передавати Картки, ПІНи, постійний пароль, одноразові паролі і контрольну інформацію третім особам.
Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення ваших контактних даних та перевірки інформації.
Банк постійно працює над вдосконаленням своїх послуг, в тому числі, у сфері захисту своїх клієнтів від шахрайських дій. На жаль, в деяких ситуаціях клієнти самі потрапляють на гачок шахраїв та щоб такого не сталось ми розмістили на нашому сайті декілька дієвих порад:
https://privatbank.ua/informational-security
https://privatbank.ua/safeness

Комментарии - 5

+
0
Jokets
Jokets
21 сентября 2022, 22:19
#
А что банк должен сделать если вы повелось и помогли мошенникам? Тут лишь полиция вам в помощь
+
+9
zig4free
zig4free
21 сентября 2022, 23:12
#
Вам нужно в полицию… но по опыту полиция ничего не делать… к сожалению.
+
+11
StarFighter27
StarFighter27
22 сентября 2022, 12:42
#
Ситуация не единичная, но описание бредовое. Нужно было просто повесить трубку и все. И через час обратиться в настоящий калл-центр для выяснения статуса Вашей карты. Получается Вы должны теперь банку 20 000 грн. Теперь Вы и Ваш сын-студент будете вынуждены платить просто так банку
+
+11
SergeyNina
SergeyNina
22 сентября 2022, 13:10
#
Вам нужно было послать звонившего и все. Ситуация типичная — мошенники используют слитые данные и воруют деньги. Жаль, но в 80% вам придётся платить за украденные деньги мошенникам и полиция не хочет этим заниматься вообще.
+
0
maslo201
maslo201
17 марта 2023, 11:36
#
На сайті upwork дають завдання, а після виконання просять внести гроші за «комісію» на рахунок: 4731 1856 3422 1045 Яцьків Василина Михайлівна. Далі зникають. Шахрайська схема!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка